ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Εργαστήριο ταλέντων – Στέλνει τον 6ο παίκτη της σε ΠΑΕ

Απαριθμεί 8 χρόνια ζωής ως ακαδημία και μέσα σε αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να κάνει τεράστια βήματα προόδου, προϊόν της σωστής και μεθοδικής δουλειάς που επιτελείται από τους προπονητές της.

Πρόκειται για την Ακαδημία ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ Football Academy ΠΡΕΒΕΖΑΣ. Πολύ σημαντικό επίτευγμα της ακαδημίας είναι ότι μέσα σε αυτά τα χρόνια, διαθέτοντας την εμπειρία πλέον και την τεχνογνωσία, έχει καταφέρει να βγάλει ουκ ολίγα ταλέντα και να τα προωθήσει στις μεγαλύτερες ομάδες των Αθηνών.

Την ακαδημία τη γνωρίσαμε για πρώτη φορά, πριν 3 περίπου χρόνια όταν είχε έστελνε τους 98άρηδες Σπύρο Νάτσο στον Ατρόμητο και Γιάννη Μπουζούκη στον Παναθηναϊκό. Και οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές διαπρέπουν σήμερα με τις ομάδες τους αλλά και με τη φανέλα των μικρών Εθνικών. Ο δε Νάτσος έχει υπογράψει και επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ατρόμητο, κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και εσχάτως ήταν στην αποστολή για το ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ατρόμητου.

Η πολύ καλή ακαδημία ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ, που ιδρύθηκε το 2007 από τους Άγγελο Μπέκα και Δημήτρη Ντοματά, πέραν των δύο αυτών των ποδοσφαιριστών, έστειλε στη συνέχεια, άλλα τρία παιδιά της της περσινή σεζόν στην ΑΕΚ. Τον 99άρη Σωτήρη Κωστάκη στην Κ 17, τον 2χίλιαρο Ευθύμιο Μπακόλα στην Κ 15 και τον 98άρη Ορέστη Πάσχο, που αγωνιζόταν την περσινή περίοδο στην Κ17 της Ένωσης και τη φετινή σεζόν δόθηκε δανεικός στα Γλυκά Νερά, ώστε να πάρει εμπειρίες από το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α’ Αθηνών.

Στην Κ15 του Παναθηναϊκού ο στράικερ Γιώργος Ντοματάς

Ο 6ος μετακινούμενος ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, είναι ο γεννηθείς το 2001 Γιώργος Ντοματάς. Ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής με ύψος 1.80, αγωνίζεται  ως σέντερ φορ, έχει πολύ καλό αριστερό πόδι, πολύ καλή τεχνική και θα είναι μια εξαιρετική προσθήκη στην ομάδα των Παίδων του τριφυλλιού και ένα έξτρα όπλο για τον προπονητή της ομάδας  Άρη Κυριαζή.

Ο 14χρονος, συμμετείχε στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδος και φέτος πρωταγωνίστησε στους αγώνες της Περιφερειακής ομάδας της Ηπείρου.  Θα ενσωματωθεί την Τρίτη 11/8 στην ομάδα Κ15 του Παναθηναϊκού, η οποία θα ξεκινήσει την προετοιμασία της ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος Κ15 της Super League.

Οι Πράσινοι παρακολουθούσαν καιρό τον Ντοματά, έχει αγωνιστεί με τα τμήματα υποδομής των πράσινων σε διάφορα τουρνουά (φωτο) και παρά τις προτάσεις που είχε από άλλες ομάδες, προτίμησε τον Παναθηναϊκό, καθώς υποστηρίζει το Τριφύλλι και μέτρησε και το συναίσθημα.

Μπέκας: «Όλα γίνονται με σκληρή δουλειά»

Το football-academies.gr ρώτησε τον Άγγελο Μπέκα να μας πει για τις τόσες πολλές επιτυχίες της ακαδημίας του και μάλιστα με ποδοσφαιριστές που παίζουν σε πολύ υψηλό επίπεδο και στις εθνικές ομάδες.

Ο κ. Μπέκας μας δήλωσε: «Όλα γίνονται με σκληρή δουλειά. Στην Ακαδημία εργαζόμαστε για να δώσουμε όλα τα εφόδια αλλά και τις προϋποθέσεις στα παιδιά μας, να γίνουν καλοί ποδοσφαιριστές. Συγχρόνως τα στηρίζουμε και τους δίνουμε τη δυνατότητα με συμμετοχή σε τουρνουά και προπονήσεις σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ, να κάνουν το βήμα παραπάνω. Εύχομαι όλα τα παιδιά μας να είναι υγιή και στον νέοαποχωρούντα Γιώργο Ντοματά κάθε επιτυχία στη νέα του ομάδα»

Γιάννης Βαλμάς για το Football-Academies.gr


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites