Δευτέρα, 09/12/2019

Άριστα πήραν οι παραλίες της Πρέβεζας από ειδικό κλιμάκιο της ΕΕΠΦ

Ένα από τα πιο καθαρά καλοκαίρια (στα καίρια τουλάχιστον σημεία) ήταν το φετινό για την πόλη της Πρέβεζας.
Δεν μπορούμε να ισχυριστούμε ότι όλα ήταν άψογα, ωστόσο σε συνδυασμό με την εξορθολόγηση των δαπανών στον τομέα καθαριότητας από τον αντιδήμαρχο Παύλο Σαραμπασίνα, θα λέγαμε ότι η πόλη φέτος ήταν σίγουρα πιο καθαρή από τις προηγούμενες χρονιές που πλήρωναν οι δημότες τον κούκο για αηδόνι.
Άλλωστε αυτό πιστοποιείται και από την αξιολόγηση του κλιμακίου της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της φύσης αρμόδια για τις  «Γαλάζιες σημαίες» το οποίο επισκέφθηκε τις βραβευμένες παραλίες την προηγούμενη Τρίτη και σύμφωνα με τις πληροφορίες διαπίστωσε πως όλα είναι στην εντέλεια βαθμολογώντας μάλιστα τις βραβευμένες παραλίες με άριστα.
Συνηθίζαμε τα τελευταία χρόνια τέτοια εποχή να τρέμει το φιλοκάρδι μας, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που η Πρέβεζα ή έχασε ή παραλίγο να χάσει την Γαλάζια Σημαία στην Κυανή Ακτή.
Κάτι τέτοιο φέτος δεν έγινε και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό συν στην μέχρι τώρα θητεία του Παύλου Σαραμπασίνα ως Αντιδημάρχου Καθαριότητας.
Σίγουρα υπάρχουν και παραλήψεις και σημεία της πόλης που είναι σε κακή κατάσταση όπως το σημείο απέναντι από το Κοιμητήριο, όμως οφείλουμε να τονίσουμε ότι ο Παύλος Σαραμπασίνας, τουλάχιστον προσπαθεί!!!! 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ