Δευτέρα, 16/12/2019

Ανασύνταξη δυνάμεων για τον ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας

Στην ανασύνταξη του εν όψει και της προεκλογικής περιόδου προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας, μετά και την αποχώρηση των 16, οι οποίοι διατηρούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή μας ένα κλειστό club για λίγους.
Πλέον το τοπίο ξεκαθάρισε και ο ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας, χωρίς φοβίες στρέφεται στην κοινωνία της Πρέβεζας.
Το τι θα πει και αν θα την πείσει είναι άλλο θέμα!ο σίγουρο είναι ότι πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτός και απαλλαγμένος από ιδεολογικές αγκυλώσεις, που για χρόνια τώρα είχαν πλήξει το δημοκρατικό προφίλ της αριστερά στην περιοχή μας.
Ανοιχτός και δημοκρατικός πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ στην Πρέβεζα …εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου:
Μετά τις τελευταίες   παραιτήσεις μελών από τις θέσεις ευθύνης στα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας  και ενόψει της έναρξης της εκλογικής μάχης , πραγματοποιήθηκε  την Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015 , πλατιά σύσκεψη μελών της Ν.Ε. και των Σ.Ε. των οργανώσεων Πρέβεζας, Φιλιππιάδας, Θεσπρωτικού  και Πάργας, καθώς συνδικαλιστικών στελεχών και εκλεγμένων  της τοπικής αυτοδιοίκησης. Αποφασίσθηκε η  συγκρότηση Εκλογικής Επιτροπής  στην οποία συμμετέχουν στελέχη,  μέλη  και φίλοι  του κόμματος από όλο το Νομό. Η Εκλογική Επιτροπή , που θα οδηγήσει το κόμμα στις βουλευτικές εκλογές , εξέλεξε γραμματεία και γραφείο τύπου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ