Δευτέρα, 27/01/2020

Αιχμηρή ανακοίνωση του Μάκη Ντίτσου και αποχώρηση του από την Διαιτησία

Την αποχώρηση του από τον χώρο της διαιτησίας μετά από 16 χρόνια επιτυχημένης καριέρας ανακοίνωσε ο Μάκης Ντίτσος.
Ο Μάκης Ντίτσος ήταν ο μοναδικός Πρεβεζάνος ρέφερι ο οποίος σφύριζε Super League και μάλιστα μεγάλα ματς και που εκπροσώπησε άξια ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας .
Η ΚΕΔ  με ανακοίνωση της δεν τον συμπεριέλαβε στους πίνακες των δύο πρώτων κατηγοριών, παρότι είχε εξαιρετικές βαθμολογίες και φυσικά πέρασε με επιτυχία τα τεστ.

Διαβάστε την ανακοίνωση αποχώρησης του Μάκη Ντίτσου:
Ύστερα από δεκαέξι χρόνια ειλικρινούς προσφοράς στο χώρο της διαιτησίας και τέσσερα χρόνια παραμονής μου στους πίνακες της Super League «θα ήθελα από καρδιάς να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ όλους όσοι με στήριξαν σε όλες τις εκφάνσεις (δύσκολες ή εύκολες) της σταδιοδρομίας μου.
Αρχικά θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην οικογένεια μου που από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες πρέπουν στον πρώην Πρόεδρο της ΕΠΣ Τραχανά Δημήτριο και στον πρώην πρόεδρο ΣΔΠ Πρέβεζας, Γεώργιο Φραγκούλη, στους πραγματικούς φίλους μου που πάντα βρίσκονταν κοντά μου από την πρώτη στιγμή καθώς και στους συναδέλφους μου διαιτητές από την Πρέβεζα-Λευκάδα και από όλη την Ελλάδα με τους οποίους συνεργάστηκα άριστα. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΕΠΟ και ΚΕΔ/ΕΠΟ που από τα 16 χρόνια καριέρας, τα 15 με εμπιστεύθηκαν στους πίνακες των εθνικών κατηγοριών.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες από το τοπικό πρωτάθλημα έως την Super League, με τις οποίες συνεργάστηκα άψογα όλα αυτά τα χρόνια. Αποχωρώ, όμως από τον χώρο της διαιτησίας που πάντα υπηρετούσα με πάθος, όχι με φυσιολογικό τρόπο αλλά ΒΙΑΙΑ, ΑΔΙΚΑ και ΠΡΟΩΡΑ (33 χρονών μόλις!!!) και μέσα από μεθοδευμένες κινήσεις, πολύ καλά ενορχηστρωμένες από επιτήδειους. Λυπάμαι για κάποιους τοπικούς ποδοσφαιρικούς παράγοντες που θέλησαν στις πλάτες άλλων ή μέσω των ΜΜΕ να κάνουν το χόμπι τους, επάγγελμα!!! Μεγάλη ΠΙΚΡΙΑ και ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ νιώθω από άμεσους συνεργάτες της πόλης μου οι οποίοι όχι μόνο δεν μου συμπαραστάθηκαν στην πορεία μου ως διαιτητής, αλλά αντιθέτως έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους να με «αφανίσουν», κυρίως τα δύο τελευταία χρόνια.
Ειδικότερα, δεχόμουν πισώπλατες μαχαιριές, αρνητικές κρητικές καθώς και συνεχή πόλεμο από συγκεκριμένα άτομα καθόλη την πορεία μου στην μεγάλη κατηγορία. Παρόλα, αυτά, αποχωρώ με ψηλά το κεφάλι και ως ΠΡΩΤΟΣ διαιτητής Super League στην ιστορία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας από ιδρύσεως της, δηλώνω ΠΑΡΩΝ στα Ελληνικά Αθλητικά δρώμενα καθ θα υπηρετώ το χώρο του ποδοσφαίρου από όποιο μετερίζι μπορώ και θα προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις με σκοπό να εξαφανιστούν οι αθλιότητες και αδικίες οι οποίες μαστίζουν το χώρο.
Με τιμή
Ντίτσος Γεράσιμος(Μάκης)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ