Παρασκευή, 07/08/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ:Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην πρωτοβουλία του Διονύση Ζάχου

Κίνηση ανθρωπιάς από το Διονύση Ζάχο: τρόφιμα για άπορους, μέσω δωρεάν παραστάσεων!

Από την Πρέβεζα άρχισε η συγκινητική πρωτοβουλία

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην πρωτοβουλία του Διονύση Ζάχου να «ανεβάσει» δωρεάν παραστάσεις με στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η αρχή έγινε από την Πρέβεζα, όπου ο Διονύσης παρουσίασε τον δραματικό μονόλογο που «ανέβασε» με επιτυχία στην Αθήνα για δύο συνεχόμενες σεζόν, σε κείμενο και σκηνοθεσία Στέβης Μπουζιάνη, το «Μνήμες  Άφυλου».

Ο κόσμος που πήγε στο «Κηποθέατρο» δεν παρέλειψε να αφήσει στην είσοδο παντός είδους τρόφιμα, τα οποία θα διατεθούν σε 700 άπορες οικογένειες της Πρέβεζας, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Μεταξύ εκείνων που χειροκρότησαν τον Διονύση -ο οποίος αφιέρωσε την παράσταση στον κουμπάρο και φίλο του, Δημήτρη Νικολό, πρόεδρο της κοινότητας Πρέβεζας, που νοσηλεύεται με σοβαρό πρόβλημα υγείας- και πήγαν στο καμαρίνι για να τον συγχαρούν από κοντά ήταν και η βαφτισιμιά του, Ελένη, ενώ αίσθηση στους παρευρισκόμενους προκάλεσε η… απουσία των δημοτικών Αρχών, με μοναδικές εξαιρέσεις τον αντιδήμαρχο κ. Σαραμπασίνα και τον αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Νίτσα.

Οι δωρεάν παραστάσεις -εκτός από το σόου μιμίσεων «The Artist Show II» που ξεκινά ξανά στις 6 Αυγούστου- θα συνεχιστούν σε Αθήνα, Ιωάννινα και Αλεξανδρούπολη, ενώ παραγωγοί από διάφορες περιοχές της χώρας δήλωσαν την επιθυμία τους να βοηθήσουν, παρέχοντας φρούτα και λαχανικά στις πόλεις που θα «ανέβει» το «Μνήμες  Άφυλου».

Πηγή : φωτογραφίες: Αλκιβιάδης Γιωτόπουλος
star.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ