Σάββατο, 14/12/2019

Η κάρτα μέλους Σ.Κ Νικόπολη 2015-16 είναι γεγονός.

Γίνε μέλος της Σ.Κ. Νικόπολης και απέκτησε την προνομιακή κάρτα μέλους για την αγωνιστική χρονιά 2015-2016.
Η διάθεση των καρτών και εγγραφή μελών θα πραγματοποιηθεί αρχικά στη γραμματεία της ομάδας
 στο χώρο του Κολυμβητηρίου κατά τη διάρκεια του τουρνουά 3Χ3
Σ.Κ. ΝΙΚΟΠΟΛΗ – ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ
Τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου αποτελούν πρότυπα για τη νεολαία της Πρέβεζας καθώς με τη συμμετοχή τους στα δρώμενα του Συλλόγου βοηθούν στην προώθηση του αθλητισμού και πολιτισμού της πόλης μας.
Mέλη μπορούν να εγγραφούν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και εφόσον εκδηλώσουν επιθυμία μετά της καταβολής της ετήσιας συνδρομής.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ
Ο αριθμός των μελών του Σωματείου είναι απεριόριστος. Τα μέλη υποχρεούνται εις την καταβολή ποσού το οποίο έχει οριστεί στα 20€ για το τρέχον αγωνιστικό έτος, ως ετήσια συνδρομή προς το Σύλλογο

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ
● Τα εγγεγραμμένα μέλη θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις του Συλλόγου. Επίσης θα μπορούν να απολαμβάνουν κάθε ωφέλεια και εξυπηρέτηση η οποία προσφέρεται από το Σύλλογο όπως συμμετοχές σε κληρώσεις δώρων κατά τη διάρκεια των εντός έδρας αγώνων και οικονομικές εκπτώσεις στα εισιτήρια διαρκείας.
● Τα μέλη έχουν δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται και να μετέχουν στις Γενικές Συνελεύσεις του Συλλόγου. Για τη συμμετοχή στις Γενικές Συνελεύσεις του Συλλόγου απαιτείται κάθε μέλος να έχει καταβάλει την ετήσια συνδρομή κατά την εγγραφή του.
Τα μέλη θα ενημερώνονται αυτόματα από το Σύλλογο για την πραγματοποίηση των γενικών συνελεύσεων δηλώνοντας κατά την εγγραφή τους τον αριθμό τηλεφώνου και το λογαρισμό email τους.
● Κατά τη συμμετοχή τους στις Γενικές Συνελεύσεις έχουν δικαίωμα να ενημερώνονται άμεσα για τις δράσεις της διοίκησης και να ψηφίζουν για κάθε ζήτημα που τίθεται προς ψήφιση σε θέματα του Συλλόγου.
● Τα μέλη έχουν το δικαίωμα να προτείνουν θέματα συζήτησης περί του Συλλόγου καθώς και  οτιδήποτε κρίνουν ότι συντελεί στην εκπλήρωση των σκοπών του Συλλόγου, με έγγραφη ή προφορική πρότασή τους προς το Δ.Σ. του Συλλόγου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ