Κυριακή, 15/12/2019

Eπίσκεψη του Ευρωπαικου Συμβουλίου Συλλόγων Γευσιγνωσίας και Οινολογίας στον Δημαρχο Πρέβεζας.

   
Την  ιδιαίτερη  αγάπη του  για την Πρέβεζα   και τα   τοπικά  προϊοντα της  εξέφρασε  προς τον Δήμαρχο Πρέβεζας  Χρήστο Μπαϊλη ο   πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου    Συλλογων Γευσιγνωσίας και Οινολογίας Κάρλος  Μαρτίν Κόσμε  ο οποίος  επισκέφθηκε και φέτος την περιοχή .
Με συνδετικό κρίκο τον Σύλλογο Γευσιγνωστών Πρέβεζας    ¨Μίθαικο΅και τον πρόεδρό του Παύλο Αλεξάνδρου ο κ.Κόσμε  συζήτησε με τον   κ.Μπαϊλη τον  σχεδιασμό  που υπάρχει για την πραγματοποίηση του             Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου  Γευσιγνωσίας του 2017 στην Πρέβεζα.
Οι κύριοι  Κόσμε και Αλεξάνδρου ενημερωσαν τον Δημαρχο Πρέβεζας για τις πολλες πρωτοβουλιες που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια με   επίκεντρο την γευσιγνωσία  και  οι οποίες αναδεικνύουν συνολικά την περιοχή και σε τουριστικό επίπεδο .
Ο Κάρλος Μαρτίν Κόσμε εξέφρασε την  συμπαράσταση του Ισπανικού Λαού στην σκληρή δοκιμασία που αυτή την στιγμή  περνά    η ελληνική κοινωνία  ενώ  υπογράμμισε ότι  , παρότι  ο ίδιος έχει επισκεφθεί πολλά μέρη σε όλη την  Ελλάδα     ξεχωρίζει την Πρέβεζα τόσο για  τα εκλεκτά προιόντα της  όσο  και το ιδιαίτερο περιβάλλον της.    
Ο κ.Μπαϊλης από την πλευρά του ευχαρίστησε τον  κ.Κόσμε  και τον κ.Αλεξάνδρου για  την επίσκεψή τους  σημειώνοντας ότι  θα  είναι ιδιαίτερη τιμή για τον  Δήμο η διοργάνωση του  Ευρωπαϊκού Συνεδρίου  το οποίο και θα  αποτελέσει το έναυσμα  για την προσέλκυση μιας ιδιαίτερης μορφής ποιοτικου τουρισμού ,  κάνοντας γνωστά σε ένα ευρύτατο φάσμα επισκεπτών  τα τοπικά    προιόντα.                                                                                      

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ