“Το Τραγούδι της Αννέτας” μάγεψε τους αναγνώστες και στην Πρέβεζα!!!

“Το τραγούδι της Αννέτας” μάγεψε με τον ήχο του τους αναγνώστες σε όλη την Ελλάδα και στην Πρέβεζα. 

 Η Παρουσίαση του δεύτερου κατά σειρά βιβλίου της Πρεβεζάνας συγγραφέως Δήμητρα Ιωάννου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το βράδυ στο roof garden του Boutique Hotel Dioni, υπό την παρουσία πλήθους αναγνωστών και φίλων της γνωστής συγγραφέως.

 Για το βιβλίο μίλησε η εκπαιδευτικός Ελένη Κολιοφώτη ενώ η Δήμητρα Ιωάννου συνομίλησε με τους αναγνώστες και τους υπέγραψε βιβλία.

 Λίγα λόγια για το βιβλίο από την Ιουλία Ιωάννου:

Η ιστορία που εκτυλίσσεται στα ενετοκρατούμενα Επτάνησα του 17ου αιώνα καταφέρνει να μας ταξιδέψει σε μια μαγευτική εποχή, με την τραγουδιστή ντοπιολαλιά, τις υπέροχες φορεσιές, τα ήθη και έθιμα μιας ζωής τόσο διαφορετικής από τη δική μας. Όμως οι άνθρωποι πάντα κουβαλούσαν μέσα τους τις ίδιες φοβίες, τις ίδιες ανησυχίες, είχαν ανάγκη να αγαπήσουν και να αγαπηθούν, χωρίς να ενδιαφέρονται για τα πρέπει της κοινωνίας. Η ιστορία του σήμερα θίγει ένα τεράστιο θέμα που έχει απασχολήσει πολλές φορές την κοινωνία, καθώς η ανθρώπινη δυστυχία βρίσκεται αντιμέτωπη με αδίστακτα κυκλώματα που εκμεταλλεύονται τους ανίσχυρους, με μοναδικό σκοπό το κέρδος. Και που φυσικά δεν υπάρχει κανένα συναίσθημα ικανό να τους σταματήσει, ακόμα κι όταν πρόκειται για δικούς τους ανθρώπους που ανυποψίαστα πέφτουν σε λάθος επιλογές. Όταν μια γυναίκα δεν έχει καταφέρει να εκπληρώσει το ρόλο της σ’ αυτή την κοινωνία, που δεν είναι άλλος από το να αποκατασταθεί και να τεκνοποιήσει, είναι πολλοί εκείνοι που θα την κρίνουν για τους λόγους του ο καθένας. Τι είναι σωστό όμως και τι λάθος, γιατί συμβαίνουν κάποια γεγονότα και με ποια λογική να τα εξηγήσει κανείς; Το μυθιστόρημα αυτό έχει μεγάλη δύναμη κρυμμένη μέσα στις σελίδες του. Τη δύναμη της πραγματικής και αιώνιας αγάπης, της αλύτρωτης αγάπης, της αδικοχαμένης ζωής. Της κακίας που βρίσκει πάντα τρόπο να διαιωνίζεται παράλληλα με την καλοσύνη. Δύο συγκοινωνούντα δοχεία που το ένα αναζητάει να μεταλαμπαδεύσει γνώση, αγάπη, δύναμη, θάρρος να αναζητήσουμε όσα ονειρευόμαστε, ενώ το άλλο βρίσκει πρόσφορο έδαφος να γεννήσει και πάλι τα μοχθηρά ζιζάνια που καιροφυλακτούν ώστε να καταστρέφουν τον υγιή σπόρο.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Σήμερα η Δορυφορική μετάδοση της Όπερας “Τραβιάτα” στην Όαση

05/11/2022, 10:42 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Έναρξη δορυφορικών μεταδόσεων από τη Μετροπόλιταν όπερα της Νέας Υόρκης  στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου 

18/10/2022, 1:00 μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις “Νύχτες Ποίησης” στον Κήπο του Λαού ο Θωμάς Ιωάννου

06/09/2022, 9:52 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

“ Αγιαντζίκ-Αρχάγγελος δυο πατρίδες” στο Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου

05/08/2022, 11:00 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Ανοίγει σήμερα τις πύλες της η έκθεση ζωγραφικής “Αιολική Γη ” του Στέλιου Καγιαδάκη στην Δημοτική Πινακοθήκη Γιάννης Μόραλης

18/07/2022, 5:58 μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Γλυπτική «ΔΙΑ ΣΙΔΗΡΟΥ» – Μια συνέντευξη του Πρεβεζάνου γλύπτη

23/02/2022, 6:12 μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Στο Αρχαίο Ωδείο Νικόπολης παρουσιάστηκε η παράσταση «Τρωάδες» από την θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ

29/08/2021, 11:08 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

“Μαργιόλα- Τέσσερις Γενιές” στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης

05/08/2021, 7:52 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites