Πέμπτη, 16/07/2020

Αξίζει στον ίδιο, αξίζει στην Πρέβεζα …

Γράφει η Ανδριάνα Σολδάτου

Το δυσκολότερο έργο της κυβέρνησης έχει αναλάβει ο Πρεβεζάνος οικονομολόγος Ευκλείδης Τσακαλώτος η υπουργοποίηση του οποίου έκανε την Πρέβεζα να αισθανθεί περηφάνια. Πόσο υπερήφανος όμως αισθάνεται εκείνος με την τροπή που πήρε η κατάσταση στην Ελληνική Οικονομία και το γεγονός ότι υποχρεώθηκε να βάλει την υπογραφή του σε μέτρα υφεσιακά, μέτρα που ρουφούν το «αίμα» των Ελλήνων;
Οι εικόνες του δικού μας Ευκλείδη τα μεσάνυχτα της Τετάρτης μαρτυρούν την αλήθεια …

Κουρασμένος, σκυθρωπός και απογοητευμένος για το γεγονός ότι εκβιάστηκε να υπογράψει μέτρα που δεν πιστεύει.

 Είναι ολοφάνερο πως στο πρόσωπο του Ευκλείδη μπορεί να δει κανείς την ΑΛΗΘΕΙΑ!

Μια αλήθεια σκληρή, μια αλήθεια που ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν είπε στον Ελληνικό Λαό όταν ζητούσε την ψήφο του, πουλώντας του ψεύτικα όνειρα για μια Ελλάδα ελεύθερη.

 Την ίδια ώρα που το μεγαλύτερο βάρος έχει πέσει στα χέρια του Υπουργού Οικονομικών, ο Αλέξης Τσίπρας δείχνει να το διασκεδάζει!!!

Εκ των προτέρων γνωρίζουμε ότι τα μέτρα αυτά είναι πολύ δύσκολο να πετύχουν και να οδηγήσουν την Ελλάδα στον δρόμο της ανάπτυξης. Είναι άλλο ένα παυσίπονο για 3 χρόνια…
Ως Πρεβεζάνοι, όποια και αν είναι τα πολιτικά μας πιστεύω, νομίζω ότι θα πρέπει να ευχηθούμε ο Ευκλείδης να κάνει το θαύμα του και με τις γνώσεις του να βρει τους τρόπους ώστε η χώρα μας να μπει σε τροχιά ανάπτυξης. Αξίζει στον ίδιο, αξίζει στην Πρέβεζα …να μείνει στην ιστορία ως ο υπουργός που έσωσε την Ελλάδα! 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ