Δευτέρα, 27/01/2020

Ασυνείδητοι οδηγοί αφαίρεσαν απαγορευτικές πινακίδες από το άλσος της Κυανής Ακτής!

Επιστολή στον Δήμο και την τροχαία Πρέβεζας έστειλε ο εξωραϊστικός προοδευτικός σύλλογος «Άγιος Γεώργιος» για περιστατικό με αφαίρεση απαγορευτικών πινακίων από το άλσος της Κυανής Ακτής. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα στο δασάκι που παίζουν μικρά παιδιά να διέρχονται παρανόμως αυτοκίνητα και μηχανάκια κάτι που είναι άκρως επικίνδυνο!

Διαβάστε την παρακάτω επιστολή:

Θέμα: «Πινακίδες τροχαίας στην είσοδο του άλσους του οικισμού»

Στην ακτή της πόλης και στο άλσος που εφάπτεται του οικισμού μας, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες γίνεται μεγάλη συγκέντρωση λουόμενων (οικογένειες με μικρά παιδιά).
Στο μέρος αυτό από μερικούς ασυνείδητους οδηγούς έγινε αφαίρεση των απαγορευτικών πινακίδων της τροχαίας  με αποτέλεσμα να απελευθερωθεί η διάβαση προς το δάσος.
Η κίνηση των αυτοκινήτων ανάμεσα στις οικογένειες με τα μικρά παιδιά που παίζουν αμέριμνα, εγκυμονεί μεγάλο κίνδυνο ατυχήματος. Καθημερινά έχουμε περιστατικά που το επιβεβαιώνουν. Επίσης συνεχείς διαπληκτισμοί λαμβάνουν χώρα που διαταράσσουν την ησυχία των λουόμενων.
Σας παρακαλούμε να μεριμνήσετε για την άμεση αποκατάσταση των πινακίδων στο σημείο εισόδου του άλσους.

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος

Νέλλης Αναστάσιος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 σχόλιο για “Ασυνείδητοι οδηγοί αφαίρεσαν απαγορευτικές πινακίδες από το άλσος της Κυανής Ακτής!”

  1. Οπωσδήποτε να βαλουν τις πινακιδες!!!!!!!!!!!!! αλλά να έβγαζαν και τη Κροκάλα που έχει καταστρέψει το Δάσος τοσο Καιρο!!! αλλά και τα πόδια μας!!!! γιατί δεν μπορείς να Περπατήσεις πάνω στην Κροκάλα με Παντόφλες ακόμα και με Πέδιλα!!!!!!….μετα μας φταίει ο κόσμος που βάζει τα οχήματα μεσα! Έχε χάρη που είμαι ευσυνείδητος πολίτης και σεβομαι τους συνανθρώπους μου , το δάσος μας, τους νόμους μας,αλλά και τον ίδιο μου τον εαυτό!!! αλλιώς και εγώ μέσα θα το παρκαρα, και πολυ πιο περισσοτερο αν είχα οικογένεια και έπρεπε να κουβαλησω και ποσα πραγματα τοση απόσταση πάνω στην Κροκάλα!!!! εκτός και αν ο "Δήμος Πρέβεζας" και οι "Προοδευτικοι Συλλογοι" μας Προσφέρουν Δωρεάν Φυσιοθεραπείες!!!! για τα πόδια μας!!!
    "Μια Απλή Λογική Λύση θα ήταν να ανοιχτούν 2-3 Διάδρομοι του 1μ βγάζοντας την Κροκάλα ώστε να έχουν οι Πολίτες εύκολη-άνετη προσβαση προς την παραλία!!! …τουλάχιστον να γινόταν προσωρινά αυτό μέχρι να δούμε τι θα γίνει με το περιβόητο έργο "Απαράδεκτης (Υπο)Ανάπτυξης" της εκεί Ζώνης!"

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ