Aπό την Πρέβεζα ξεκινά την Παρασκευή η περιοδεία του Διονύση Ζάχου ανά την Ελλάδα

Aπό την Πρέβεζα ξεκινά την Παρασκευή η περιοδεία του Διονύση Ζάχου ανά την Ελλάδα.
.
Από την πόλη της Πρέβεζας, έναν τόπο με ιδιαίτερο συναισθηματικο δέσιμο για τον ίδιο  ξεκινά την Παρασκευή 17  Ιουλίου  η περιοδεία  του  γνωστού καλλιτέχνη Διονύση Ζάχου ο οποίος θα  ταξιδέψει  σε όλη την χώρα δίνοντας δωρεάν παραστάσεις  .
Ο Διονύσης Ζάχος   εκφράζοντας την ευαισθησία του στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση  μεταφέρει την πολύ επιτυχημένη    παράσταση “Μνήμες  Αφυλου” σε κείμενο και σκηνοθεσία Στέβης Μπουζιάνη  σε πολλές πόλεις ανά την  περιφέρεια καλώντας  το κοινό   να αφήνει στην είσοδο    τρόφιμα τα οποία θα μοιραστούν σε άπορες οικογένειες.
Το έργο «Μνήμες Άφυλου» ο ίδιος το χαρακτηρίζει ένα ψυχόδραμα που κάνει τον θεατή  να χαμογελάσει και ταυτόχρονα να προβληματιστεί .Το έργο  μιλάει για την ωμοφοβία , το buylling και άλλα  επίκαιρα ζητήματα  αλλά σατιρίζει και πρόσωπα από την πολιτική σκηνή  επιτυγχάνοντας  ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα.
«Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε ο καθένας με τον τρόπο του» τονίζει ο  Διονύσης Ζάχος και συνεχίζει:. «Εγώ δεν έχω χρήματα αλλά βλέποντας ανθρώπους να πεινάνε μέσα σ” αυτή την κρίση που μαστίζει την χώρα μας, σκέφτηκα πως μπορώ να βοηθήσω με την Τέχνη μου. Έτσι, την στιγμή που ακυρώνονται παραστάσεις γιατί ο κόσμος δεν έχει χρήματα να δώσει για το θέατρο, αποφάσισα να παρουσιάσω το έργο αφιλοκερδώς, θέλοντας να τους δώσω χαρά και να συσπειρωθούμε όλοι για έναν καλό σκοπό. Ν” αφήσουν έστω ένα πακέτο μακαρόνια στο ταμείο ώστε να συγκεντρώσουμε τρόφιμα για τις οικογένειες που δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα και δυστυχώς είναι πάρα πολλές.΅Η παράσταση  θα δοθεί στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας  ¨Γιάννης Ρίτσος΅ την Παρασκευή 17 Ιουλίου ώρα 9 το βράδυ , η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό ενώ τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Σήμερα η Δορυφορική μετάδοση της Όπερας “Τραβιάτα” στην Όαση

05/11/2022, 10:42 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Έναρξη δορυφορικών μεταδόσεων από τη Μετροπόλιταν όπερα της Νέας Υόρκης  στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου 

18/10/2022, 1:00 μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις “Νύχτες Ποίησης” στον Κήπο του Λαού ο Θωμάς Ιωάννου

06/09/2022, 9:52 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

“ Αγιαντζίκ-Αρχάγγελος δυο πατρίδες” στο Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου

05/08/2022, 11:00 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Ανοίγει σήμερα τις πύλες της η έκθεση ζωγραφικής “Αιολική Γη ” του Στέλιου Καγιαδάκη στην Δημοτική Πινακοθήκη Γιάννης Μόραλης

18/07/2022, 5:58 μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Γλυπτική «ΔΙΑ ΣΙΔΗΡΟΥ» – Μια συνέντευξη του Πρεβεζάνου γλύπτη

23/02/2022, 6:12 μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Στο Αρχαίο Ωδείο Νικόπολης παρουσιάστηκε η παράσταση «Τρωάδες» από την θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ

29/08/2021, 11:08 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

“Μαργιόλα- Τέσσερις Γενιές” στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης

05/08/2021, 7:52 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites