Πέμπτη, 13/08/2020

3ο Φεστιβάλ στις 10&11 Ιουλίου στην Πρέβεζα

Μια  μεγάλη γιορτή του αθλητισμού είναι το  φεστιβάλ Γυμναστική για όλους που θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχή χρονιά στην Πρέβεζα .
Ο Αθλητικός Γυμναστικός σύλλογος Κλεοπάτρα και ο Δήμος της Πρέβεζας παρά την πολύπλευρη κρίση  και τα προβλήματα που προκύπτουν , συνεχίζουν  με αγάπη και μεράκι  να υποστηρίζουνε τον αθλητισμό ως κοινωνικό αγαθό.
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Πολιτισμού Κοσμάς Κορωναίος και η Πρόεδρος του Συλλόγου «Κλεοπάτρα» κ. Βάσω Ζαντραβέλλη παραχώρησαν συνέντευξη τύπου παραθέτοντας λεπτομέρειες για την διοργάνωση. Σύμφωνα με την κ. Ζαντραβέλλη το φεστιβάλ θα ξεκινήσει την Παρασκευή στις 8:30 το βράδυ στην πλατεία Ανδρούτσου ενώ τις δύο μέρες θα συμμετέχουν  200 αθλητές  και αθλήτριες  από την ευρύτερη περιοχή (Πρέβεζα, Άρτα, Αμφιλοχία, Ιωάννινα και Αγρίνιο). Η κ. Ζαντραβέλη δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους φορείς και επιχειρηματίες που ο καθένας με το δικό του τρόπο βοήθησαν στο φεστιβάλ και τους χορηγούς επικοινωνίας
Ο κ. Κορωναίος επεσήμανε ότι το Φεστιβάλ, το οποίο πραγματοποιείται για τρίτη  χρονιά εξελίσσεται πλέον σε θεσμό και έχει αγκαλιαστεί από  συλλόγους της ευρύτερης περιοχής αλλά και από τον κόσμο της Πρέβεζας που παρακολουθεί τις εκδηλώσεις. Σκοπός του φεστιβάλ  να αναπτύξει και να στηρίξει την ιδέα των μαζικών εκδηλώσεων της Γυμναστικής ενώ το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν οι σύλλογοι θα δώσει τη την δυνατότητα σε όλους να γνωρίσουν το πολύ ενδιαφέρον κομμάτι της ρυθμικής , ενόργανης και ακροβατικής γυμναστικής.
Οι Σύλλογοι που θα συμμετέχουν στο Φεστιβάλ είναι οι ΑΓΣ Κλεοπάτρα Πρέβεζας, Πύρρος Άρτας, Προμηθέας Αμφιλοχίας, ΣΚΑΙ Ιωαννίνων , σύλλογος Δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου και ΘΩΑΣ Αγρινίου.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
Παρασκευή 10/7 ώρα 20.30
Τελετή έναρξης στην πλατεία Ανδρούτσου.
Παρουσίαση ατομικών και ομαδικών προγραμμάτων ρυθμικής και ομαδικής αισθητικής γυμναστικής.
Σάββατο 11/7 ώρα 20.30
Κεντρική εκδήλωση στο Δημοτικό Κηποθέατρο του Δήμου Πρέβεζας «Γιάννης Ρίτσος» Παρουσίαση ομαδικών προγραμμάτων-ρυθμικής-ενόργανης και ακροβατικής γυμναστικής .
Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ