Δευτέρα, 27/01/2020

Στην Πρέβεζα οι 25 νικήτριες φωτογραφίες του διαγωνισμού του Photometria PhotoFestival 2015

η ΕΦΕ Πρέβεζας, φιλοξενεί τις 25 νικήτριες φωτογραφίες του διαγωνισμού του Photometria PhotoFestival 2015, με θεματική: Πίστη/Faith από τις 11 Ιουλίου έως και τις 17 Ιουλίου 2015 στην Οικία Αθανασιάδη (ισόγειο).

Εγκαίνια έκθεσης
Σάββατο 11 Ιουλίου 2015 στις 21.00 μ.μ.

Διάρκεια έκθεσης
11- 17 Ιουλίου 2015 και ώρες 20.00 μ.μ. – 23.00 μ.μ.

Το Photometria Photo Festival είναι μια διοργάνωση της αστικής, μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Έντευξις». Διοργανώθηκε για 7η χρονιά στην πόλη των Ιωαννίνων από τις 27 Μαΐου έως τις 7 Ιουνίου και πρόκειται για το πρώτο διαδραστικό Φεστιβάλ στο οποίο έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν και να ψηφίζουν όσοι αγαπούν την τέχνη της φωτογραφίας.

Όραμα των διοργανωτών είναι το Photometria Photo Festival να αποτελέσει πεδίο προβολής της σύγχρονης φωτογραφίας, της υποστήριξης νέων Ελλήνων και ξένων φωτογράφων, της εκπαίδευσης, καθώς και της καλλιέργειας συνεργασιών με πολιτιστικούς οργανισμούς και φεστιβάλ της Ελλάδας και άλλων χωρών.

Οι διοργανωτές ευελπιστούν το Photometria Photo Festival να είναι ένας τόπος δια-πολιτιστικής συνάντησης, μεταφέροντας αντιλήψεις, παραδόσεις, κοσμοθεωρίες, και εκφραστικά μέσα από όλα τα σημεία του πλανήτη. Με αφοσίωση στο εγχείρημα και ευχόμενοι την καθιέρωση του, οι διοργανωτές έθεσαν από την πρώτη στιγμή ως στόχο την πρόσκληση για συμμετοχή, όχι μόνο καταξιωμένων φωτογράφων, αλλά και ερασιτεχνών να λάβουν μέρος στο πεδίο της έκφρασης. Προσδοκία των διοργανωτών είναι να αποτελέσει το Photometria Photo Festival μία πολιτιστική ομπρέλα κάτω από την οποία θα καλλιεργείται η φωτογραφική έκφραση και η δημιουργικότητα.

Θεματική: Πίστη/Faith
Ο φετινός διαδικτυακός διαγωνισμός είχε ως θεματική την Πίστη. Έννοια αφηρημένη, ηγείται πάντοτε της θεωρίας και εμπεριέχει πλείστες ερμηνείες: υποστήριξη του εαυτού μας, εμπιστοσύνη στο συνάνθρωπο, παραδοχή της αλήθειας, αντίληψη υποκειμενική περί πράγματος ή καταστάσεως, ακλόνητη εμμονή σε αξίες και αρχές, βεβαιότητα ύπαρξης του θείου. 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ