Πέμπτη, 13/08/2020

Επαναλειτουργία, για το έτος 2015, των παιδικών κατασκηνώσεων του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας

Σας ανακοινώνουμε την επαναλειτουργία, για το έτος 2015, των παιδικών κατασκηνώσεων του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας (πρώην Υπουργείο Αγροτικής Αν/ξης & Τροφίμων), που βρίσκονται στο Σούνιο Αττικής. Η διαμονή των παιδιών θα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, εκτός των εξόδων των εισιτηρίων μετακίνησης από τον τόπο διαμονής τους μέχρι την Αθήνα.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά αγροτών (γεωργών, κτηνοτρόφων, δασεργατών και ψαράδων) από όλη τη χώρα καθώς και των υπαλλήλων του πρώην Υπ.Α.Α.Τ. (Κεντρικές & Αποκεντρωμένες Υπηρεσίες, Ν.Π.Δ.Δ., ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΔΑΟΚ των Αιρετών Περιφερειών), ηλικίας 7-15 χρόνων.
Οι κατασκηνωτικές περίοδοι είναι:
1) Από 29 Ιουνίου μέχρι 12 Ιουλίου
    (ηλικίας 7-12 χρόνων αγόρια – κορίτσια)
      2) Από 12 Ιουλίου μέχρι 25 Ιουλίου
    (ηλικίας 7-12 χρόνων αγόρια – κορίτσια)
      3) Από 25 Ιουλίου μέχρι  7 Αυγούστου
          (ηλικίας 13-15 χρόνων αγόρια – κορίτσια)
       Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Πρέβεζας, τουλάχιστον 5 ημέρες πριν από την έναρξη κάθε κατασκηνωτικής περιόδου.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 26820-23897, κα Θ. Σταυροπούλου και κα Αθ. Κεσσίση.
Τέλος,  σας ενημερώνουμε ότι η παρούσα ανακοίνωση και τα υποδείγματα των αιτήσεων θα βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου www.minagric.gr.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ