maRkus espresso winebar: Ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα!

 Ένα ποτήρι καλό κρασί, συνοδεία πλατό τυριών και αλλαντικών ή και γευστικών μεζέδων, και καλή παρέα είναι τα απαραίτητα συστατικά για να περάσετε ένα όμορφο  βράδυ, και όχι μόνο.

 Ένα από τα wine bars που ήρθε στην πόλη για να μείνει. Το maRkus espresso winebar,ο πρώτο elegant wine bar της πόλης στην παραλία , με θέα την θάλασσα, αγαπά ιδιαίτερα το ελληνικό κρασί, τιμά τις ποιοτικότερες ελληνικές ετικέτες, προσφέρει γεύσεις που θα σας βάλουν σε πειρασμό και πιάτα με άψογη παρουσίαση.

 Ξεχωρίζει για την αισθητική και την ποιότητά του, φιλικά μοντέρνο και χαλαρό, θα σας κάνει να περάσετε όμορφες στιγμές με την παρέα σας γεμάτες με μεστές γεύσεις και μεθυστικά αρώματα

 Η διακόσμηση συνδυάζει το industrial με το αντικέ, με το σύνολο να δένει από μία πολύ λεπτομερή και προσεγμένη “τεχνητή παλαίωση” στους τοίχους.

Multiethnic μενού, ποικιλίες τυριών 2 & 4 ατόμων,μοναδικά snacks, κρασιά από τον ελληνικό και το διεθνή αμπελώνα,κρύα πιάτα ….

Το maRkus δεν προσανατολίζεται μόνο στο κρασί & καφε αφού συμπληρώνει τη διασκέδαση με υπεροχες μουσικες από Djs και πολλές εκδηλώσεις !

TAGS:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

Uncategorized

Συναυλία από τμήματα Μουσικής του Δήμου Πάργας

28/06/2023, 5:59 μμ

Uncategorized

Υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας ο Αντώνης Μπέζας

11/06/2023, 11:11 μμ

Uncategorized

Online Dating Safety and How to Recognize Red Flags

14/02/2023, 11:02 μμ

Uncategorized

«Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής» του Μολιέρου στην Πρέβεζα

21/06/2022, 12:02 μμ

Uncategorized

Η Πάργα απο ψηλά (Αφήγηση)

11/06/2022, 2:56 μμ

Uncategorized

“Πρωταθλητές” στην ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές του Δήμου Ζηρού

03/06/2022, 10:37 πμ

Uncategorized

ΑντιΝΑΤΟϊκή διαδήλωση σε Πρέβεζα και Άκτιο – Έκαψαν σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ – Έγραψαν συνθήματα έξω από τη ΝΑΤΟική βάση στο Άκτιο

18/04/2022, 9:33 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites