Μία από τα ίδια η ομιλία Σαμαρά στην Πρέβεζα …

Δρυμεία επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε  και από την Πρέβεζα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς,  μιλώντας στην προσυνεδριακή συνδιάσκεψη της Ν.Δ.
Το Παρόν στην συνδιάσκεψη έδωσαν μεγάλα στελέχη της Ν.Δ και πρώην Υπουργοί.

 Τον κ. Σαμαρά υποδέχθηκε ο Βουλευτής Πρέβεζας της Ν.Δ κ. Στέργιος Γιαννάκης, ενώ παρόντες ήταν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέκος Καχριμάνης με όλους του τους Αντιπεριφερειάρχες, ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νίκος Καλατζής και ο Δήμαρχος Πάργας κ. Αντώνης Νάστας

 Τον κ. Σαμαρά προλόγισαν ο γραμματέας της Νομαρχιακής Πρέβεζας κ. Ντάκουλας, ο οποίος του προσέφερε ένα αναμνηστικό δώρο από την Περιοχή της Πρέβεζας, ο κ. Παπαμιμίκος και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Στην κατάμεστη αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου  ο Αντώνης Σαμαράς επανέλαβε για ακόμα μία φορά πως ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας  «οδηγεί την χώρα στα βράχια», και υποστήριξε ότι «η μόνη του επιλογή είναι να αλλάξει πολιτική και να προσχωρήσει στην εθνική συνεννόηση».

Σε μία ομιλία προς εσωκομματική κατανάλωση ο κ. Σαμαράς υποστήριξε ότι ο Πρωθυπουργός αναζητά συνενόχους για την καταστροφική του πολιτική σε όλα τα κόμματα αλλά δεν τους βρήκε.

Είπε ακόμη ότι ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να απαλλαγεί από τα βαρίδια που έχει στο κόμμα του και που είναι αντίθετοι στην ευρωπαϊκή προοπτική της Eλλάδας. Την ίδια στιγμή αμφισβήτησε , αν θα υπάρξει δεδηλωμένη στην Βουλή για να ψηφίσει την συμφωνία που θα φέρει, όταν θα ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση με τους δανειστές.

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν προωθεί την ανάπτυξη της χώρας και ισχυρίστηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διογκώνει το πελατειακό κράτος και για να το εξυπηρετήσει αυξάνει τους φόρους, και εμποδίζει την ανάπτυξη. Ανέφερε ακόμη ότι η ΝΔ δεν φοβάται τις εκλογές αλλά δεν τις αντέχει η χώρα, καθώς όπως είπε θα είχαν αρνητικές συνέπειες για την οικονομία και θα δίχαζαν την κοινωνία.

Καταλήγοντας μεταξύ άλλων είπε ότι «οι Έλληνες δεν συζητούν την παραμονή της χώρας στην ΕΕ. Η ρήξη με τους εταίρους μας θα είναι μια ανυπολόγιστη καταστροφή για την xώρα», και πρόσθεσε «ότι η ΝΔ είναι η μεγάλη δημοκρατική παράταξη που εγγυάται την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας».
Αύριο ο κ. Σαμαράς θα βρίσκεται στο νησί της Λευκάδας, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Ιερά Μονή της Αγίας Φανερωμένης.

TAGS:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: Η Κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στη Μόρια

09/09/2020, 12:06 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμφισβητεί την αύξηση των ΜΕΘ ο Παύλος Πολάκης

09/09/2020, 11:03 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αντώνης Μπεζάς νέος Πρόεδρος της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου

27/05/2020, 4:27 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη Είδηση: 18 νέα κρούσματα του κορωνοϊού

12/03/2020, 6:13 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Κω!

11/03/2020, 11:56 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Όγδοο κρούσμα στην Ελλάδα.

04/03/2020, 11:13 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόεδρος της Δημοκρατίας με 261 ψήφους η Αικ. Σακελλαροπούλου

22/01/2020, 11:30 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: « Στρατηγική επιλογή της ΝΔ η απαξίωση της ΔΕΗ και του κοινωνικού της χαρακτήρα »

02/09/2019, 2:27 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites