ΠΡΕΒΕΖΑ: Μια τεράστια Γιορτή με “όμορφα” παρα …τράγουδα!

Μια τεράστια Γιορτή…ήταν ο τίτλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πρέβεζας “Ο κήπος των τεχνών”, ωστόσο εμείς τον πειράξαμε λιγάκι μιας και κάθε τι μεγάλο έχει και τα παρατράγουδα του…Η επιτυχία της διοργάνωσης όμως ήταν τόσο μεγάλη που ακόμα και τα παρα…τράγουδα στα παιδιά που διοργάνωσαν  την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής ακούγονταν σαν άριες …
Διαβάστε το δελτίο τύπου και θα καταλάβετε!
Η Πρέβεζα πλημμύρισε από μουσικές, πλημμύρισε από κόσμο, πλημμύρισε από ήχους φώτα και χαμογελαστούς ανθρώπους. Όλη η πόλη μια γιορτή…η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής. Νιώθουμε περήφανοι και ικανοποιημένοι για το αποτέλεσμα. Νιώθουμε την ανάγκη να το επαναλάβουμε του χρόνου γι αυτούς που ευχαριστήθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο και που έστω και για λίγο πίστεψαν ότι η Πρέβεζα δεν είναι μια “νεκρή” πόλη. Πολλοί θα το ήθελαν, αρκετοί μας κακολόγησαν, λιγότεροι μας φθόνησαν. Θα το ξανακάνουμε και γι αυτούς.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Δήμο Πρέβεζας και το Λιμενικό Ταμείο για την παραχώρηση των χώρων των εκδηλώσεων και την Π.Ε. Πρέβεζας για την στήριξη. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε του χορηγούς επικοινωνίας που επικοινώνησαν και κάλυψαν το γεγονός. Να ευχαριστήσουμε όλους όσους εργάστηκαν εθελοντικά και μη για το γεγονός. Επίσης, να ευχαριστούμε όλους όσους στήριξαν οικονομικά την εκδήλωση για να καλυφθούν μερικά έξοδά των εκδηλώσεων. Να ευχαριστήσουμε…εμάς που στηρίξαμε οικονομικά την εκδήλωση για καλυφθούν τα έξοδα των εκδηλώσεων. Τέλος να ευχαριστήσουμε τους On, τους Stonehead, τους Growunder, το Σύνολο Κρουστών Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας, τον Γιώργο Ρούγκα με τη μπάντα του, τους Μέτοικους, την Bandina του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας, τους DJ Χρήστο Παπαρούνη, DJ Κωνσταντίνο Δρίβα, DJ Τόνια, DJ Arsene Lupen, DJ Fabrizio Mr Roots N Culture Lagana, DJ Chico, DJ Rankin Johnny, τον Sadomas, τους Manifesto, τους Sound Leaks, τους The Old Generation, τον Γιώργο Τσούκη με τη μπάντα του, τους Quartetto Branello και τους Στο Κενό….χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε μουσική, δεν θα υπήρχε γιορτή!
1 Πόλη – 2 Μέρες – 4 Stages – 12 Μπάντες – 100+ Καλλιτέχνες
Και του χρόνου με υγεία!
ΥΓ. “Φάγαμε” κλήση για παρκάρισμα στην Πρώην Λαϊκή Αγορά ενώ φορτώναμε τον ηχητικό εξοπλισμό (είχαμε “πεταχτεί” στην Πλατεία Ανδρούτσου να φέρουμε πίσω τις πλαστικές καρέκλες που που είχαμε πάει εκεί. Μόλις επιστρέψαμε μετά από 10 λεπτά είδαμε το ροζ χαρτάκι στο παρμπρίζ από το φορτηγάκι…μάλλον μας παρακολουθούσαν)
ΥΓ.2 Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ανέκδοτο: Σάββατο 20 Ιουνίου, 23:20 δεχτήκαμε επίσκεψη της αστυνομίας η οποία μας κατάγγειλε ότι δέχεται κλήσεις για παράπονα από κάτοικο της πόλης για ηχορύπανση…Παράπονα για τη μουσική στην Γιορτή της Μουσικής!
Με εκτίμηση,
Η Ομάδα του Κήπου των Τεχνών

*Keep walking Παίδες …Για να γυρίσει ο ήλιος στην πόλη μας θέλει δουλειά πολύ …


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Σήμερα η Δορυφορική μετάδοση της Όπερας “Τραβιάτα” στην Όαση

05/11/2022, 10:42 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Έναρξη δορυφορικών μεταδόσεων από τη Μετροπόλιταν όπερα της Νέας Υόρκης  στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου 

18/10/2022, 1:00 μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις “Νύχτες Ποίησης” στον Κήπο του Λαού ο Θωμάς Ιωάννου

06/09/2022, 9:52 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

“ Αγιαντζίκ-Αρχάγγελος δυο πατρίδες” στο Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου

05/08/2022, 11:00 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Ανοίγει σήμερα τις πύλες της η έκθεση ζωγραφικής “Αιολική Γη ” του Στέλιου Καγιαδάκη στην Δημοτική Πινακοθήκη Γιάννης Μόραλης

18/07/2022, 5:58 μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Γλυπτική «ΔΙΑ ΣΙΔΗΡΟΥ» – Μια συνέντευξη του Πρεβεζάνου γλύπτη

23/02/2022, 6:12 μμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Στο Αρχαίο Ωδείο Νικόπολης παρουσιάστηκε η παράσταση «Τρωάδες» από την θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ

29/08/2021, 11:08 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

“Μαργιόλα- Τέσσερις Γενιές” στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης

05/08/2021, 7:52 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites