Μπαϊλης: “Δε θα πετάγεστε όταν μιλάει ο Δήμαρχος… Τι νούμερο είναι αυτό… “

Το σώσε έγινε στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας. Κατά την διάρκεια της συζήτηση του θέματος “Έγκριση στρατηγικού σχεδιασμού του επιχειρησιακού προγράμματος Δήμου Πρέβεζας, ετών 2015-2019 και της έκθεσης με τις διαδικασίες κατάρτισης του επιχειρησιακού προγράμματος”. Τα αίματα άναψαν κατά την διάρκεια της τοποθέτησης του αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργου Νίτσα, όταν διακόπηκε την ώρα που μιλούσε από τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Κώτση, ο οποίος απευθυνόμενος στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου είπε: “Σέβομαι το θεάρεστο έργο που έχετε, αλλά είμαστε τόσοι δημοτικοί σύμβουλοι. Θέλουμε να τηρηθεί η διαδικασία. Δε θέλουμε ο καθένας να μιλάει περί ανέμων και υδάτων και όσο θέλει…”. Αυτό εξόργισε τον Γιώργο Νίτσα ο οποίος απάντησε ο ίδιος στον κ. Κώτση λέγοντας “Κάποιοι δε σέβονται και δεν αναγνωρίζουν ούτε καν το χρόνο να μετρούν… Δυστυχώς θα σας δώσουμε τα δάκτυλα να μετράτε κ. Κώτση. Δε σέβεστε τον εαυτό σας. Είστε δημοτικός σύμβουλος. Είναι ντροπή σας να διακόπτετε έτσι. Είστε άσχετος”. Στην αίθουσα επικράτησε ένας χαμός,αναγκάζοντας τον κ. Φραγκούλη να ζητήσει να ανακληθούν βαριές εκφράσεις, με το Γιώργο Νίτσας να ζητά επίμονα από τον Πρόεδρο να ανακαλέσει στην τάξη τον κ. Κώτση λέγοντας :”Επειδή αυτά που λέω είναι πολύ σημαντικά και επειδή ο αγαπητός συνάδελφος μίλησε για άσχετα πράγματα, θα πω πως λυπάμαι που δημοτικός σύμβουλος μιλάει για άσχετη τοποθέτηση. Είναι εκτός τόπου και χρόνου και θα πρέπει να τον ανακαλέσετε στην τάξη. Δυστυχώς ο κ. συνάδελφος δεν κατανοεί το θέμα. Δεν το ξέρει, είναι λογικό”. Στην κόντρα έλαβαν μέρος ο αντιδήμαρχος κ. Πιπιλίδης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βαγγέλης Ροπόκης και Παρθενία Καζάκου ενώ αμέσως μετά το … “μπαλάκι” έπιασε ο Δήμαρχος Πρέβεζας ο οποίος είπε την φράση “βαριές κουβένες …” με τον Γιώργο Νίτσα να του απαντά: ” Δε μπορεί να πηγαίνει Στρατηγικός Σχεδιασμός σε διαβούλευση, χωρίς να υπάρχουν οι τοποθετήσεις όλων των δημοτικών συμβούλων και των φορέων. Αν εσείς ως Δήμαρχος, για το πιο σημαντικό θέμα του δημοτικού συμβουλίου για την επόμενη 5ετία, θεωρείτε ότι ο κάθε δημοτικός σύμβουλος πρέπει να πάει σε 3 και σε 5 λεπτά, τότε δυστυχώς δεν ξέρετε σε ποιο Δήμο είστε Δήμαρχος…”
Παρόλο που η συνεδρίαση διακόπηκε προσωρινώς για να ηρεμήσουν τα πνεύματα το κομφούζιο συνεχίστηκε και μετά με τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Μπαϊλη να λέει στον κ. Νίτσα “Δε θα πετάγεστε όταν μιλάει ο Δήμαρχος… ” και παρόλο που έκλεισε το μικρόφωνο όλη η αίθουσα άκουσε τον δήμαρχο Πρέβεζας να καθυβρίζει τον Γιώργο Νίτσα εκστομίζοντας μία έκφραση η οποία δεν αρμόζει σε έναν Δήμαρχο  :”Τι νούμερο είναι αυτό… “
Δηλαδή κ. Μπαΐλη τον κ. Νίτσα έχει δικαίωμα να τον διακόπτει οποιοσδήποτε Δημοτικό Σύμβουλο ενώ εσάς κανείς;
Πάντως η αλήθεια είναι ότι όσες φορές έχει προσπαθήσει να τοποθετηθεί ο κ. Νίτσας στο Δημοτικό Συμβούλιο όταν λέει κάτι που …πονάει, πετάγεται ο οποιοσδήποτε Σύμβουλος της Δημοτικής Συνεργασίας, όπως χθες ο κ. Κώτσης και λες και είναι βαλτός τον διακόπτει. Αυτό καταρχάς δείχνει ασέβεια στον κ. Φραγκούλη τον οποίο όπως φαίνεται τον έβαλαν για “μπιμπελο” στην θέση του Προέδρου του Συμβουλίου αφού οι Σύμβουλοι της Δημοτικής Συνεργασίας τον παρακάμπτουν συνέχεια σαν να μην υπάρχει….
Άσχημη εικόνα η χθεσινή, ελπίζουμε την επόμενη φορά οι συνάδελφοι του κ. Φραγκούλη να τον αφήσουν να ασκήσει σωστά τα καθήκοντα του.  

TAGS:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites