Κυριακή, 26/01/2020

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: O Κύριος της φωτογραφίας ήταν η πραγματική είδηση την Κυριακή (ΒΙΝΤΕΟ)!!!

 Μπορεί οι τοπικοί φορείς να έστησαν ολόκληρο γλέντι για να υποδεχθούν το πρώτο αεροπλάνο της easy jet που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ακτίου, την ίδια ώρα όμως με ιδιωτικό jet προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο ο διαχειριστής των συμβάσεων της Thomas Cook Simon Hinsley. Για όσους δεν γνωρίζουν η Thomas Cook είναι ο παγκόσμιος κολοσσός και το πιο γνωστό όνομα στο χώρο των ταξιδιών αναψυχή, δηλαδή η Thomas Cook είναι ο μεγαλύτερος τουριστικός οργανισμός της Βρετανίας. Η Thomas Cook λοιπόν είναι το παλαιότερο τουριστικό γραφείο της Βρετανίας  που ξεκίνησε το 1841 κάθε χρόνο 23 εκατομμύρια τουρίστες την επιλέγουν για τις διακοπές τους.Ο ιδρυτής της Thomas Cook ξεκίνησε τη διεθνή ταξιδιωτική εταιρεία του το 1841, με μια επιτυχημένη σιδηροδρομική εκδρομή, μονοήμερη με ένα σελίνι ανά κεφάλι από το Λέστερ στο Loughborough στις 5 Ιουλίου του 1841. Από αυτές τις ταπεινές αρχές ο Thomas Cook δημιούργησε έναν ολόκληρο κολοσσο που σήμερα στέλνει …διακοπές εκατομμύρια Βρετανών.

Ο Simon Hinsley λοιπόν ήρθε στην Πρέβεζα και πιο συγκεκριμένα στην Πάργα μετά από 2 χρόνια για να συζητήσει και να πάει ένα επίπεδο παραπάνω  την συνεργασία του με τα τουριστικά γραφεία της Πάργας. Ο μοναδικός από τους τοπικούς φορείς που έμεινε για να υποδεχθεί τον κ. Hinsley ήταν ο Πρόεδρος του εμπορικού επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Γιάννης Γιαμάς, ο οποίος έκανε επαφή για συνεργασία και στην περιοχή της Πρέβεζας την ώρα που υπόλοιποι σχόλασαν τον ….»γάμο» μόλις ….αναχώρησε η «νύφη» (επιβάτες της easy jet).
Ο κ. Hinsley επέλεξε την κάμερα του mypreveza.gr για να κάνει τις αποκλειστικές του δηλώσεις. Δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενος είναι και πάλι εδώ και πως θα κάνει ότι είναι δυνατόν για τις λίγες ημέρες που θα είναι στην περιοχή της Πάργας να διευρύνει τις σχέσεις του με τους ανθρώπους του τουρισμού και να σχεδιάσουν μαζί το μέλλον της συνεργασίας τους με την Thomas Cook. Τέλος δήλωσε ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα συνεργασία αλλά και με όσα έχουν προγραμματιστεί μέχρι τώρα, αλλά πάντα υπάρχουν τρόποι να ανέβουν και άλλα επίπεδα δουλεύοντας μαζί με τους τουριστικούς πράκτορες της Πάργας και έχοντας καλές σχέσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ