Τετάρτη, 05/08/2020

Κάπου μπερδεύτηκε το πράγμα σχετικά με την υποδοχή της easy jet στο Άκτιο!!!

Γράφει η Ανδριάνα Σολδάτου
Ποικίλες ήταν οι αντιδράσεις του κόσμου σχετικά με το γλέντι που στήθηκε στο αεροδρόμιο του Ακτίου για την υποδοχή της πρώτης πτήσης της easy jet από το Gatwick του Λονδίνου.Οι περισσότεροι είπαν πως ήταν υπερβολικό όλο αυτό το τελετουργικό, ενώ άλλοι διαφώνησαν με την αισθητική του! Το σίγουρο είναι πως το όλο σκηνικό δίχασε τόσο τους φορείς όσο και τον κόσμο!
 Όσον αφορά την υποδοχή, άποψη μου είναι ότι έπρεπε να γίνει … Γιατί; Μα γιατί μια νέα αεροπορική εταιρεία με ελληνικές ρίζες επέλεξε το αεροδρόμιο της περιοχής μας ως έναν από τους νέους της προορισμούς! Άρα ουσιαστικά υποδεχθήκαμε και καλωσορίσαμε αυτό το γεγονός. Βέβαια η όλη ιστορία θα έπρεπε να είχε πολύ καλύτερη προετοιμασία, από την άποψη ότι η easy jet και ο πιλότος του αεροσκάφους θα έπρεπε να είχε ενημερώσει τους επιβάτες ότι το αεροπλάνο στο οποίο επιβαίνουν είναι το πρώτο της εταιρείας που προσγειώνεται στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο και για αυτό το λόγο θα υπάρξει τελετή υποδοχής ώστε οι άνθρωποι να μην κοιτάζουν γύρω τους λες και προσγειώθηκαν στον Άρη!Για να καταλάβετε η Πρέβεζα υποδέχθηκε την easy jet και όχι τους Βρετανούς τουρίστες!Άλλωστε σύμφωνα με της πληροφορίες μου κάτι αντίστοιχο θα γίνει και τις 2 Ιουνίου, ημερομηνία που θα προσγειωθεί το πρώτο αεροπλάνο της Aegean Airlines από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στο Άκτιο!
Όχι δεν θα ξαναζήσουμε το καλώς ήρθε το δολάριο…γιατί απλούστατα ο σκοπός δεν είναι αυτός!Απλά σαν πόλη αντί να βάλουμε μια ψυχρή ταμπέλα που να γράφει καλωσορίσατε στην Πρέβεζα τους το λέμε face to face και τους το δείχνουμε με τον δικό μας τρόπο!Που είναι το κακό σε όλο αυτό;
Σχετικά με την αισθητική του όλου πράγματος δεν μπορώ να τοποθετηθώ γιατί αυτό είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό και δεν νομίζω πως ενδιαφέρει κανέναν η αισθητική μου!
Πάντως όπως βλέπετε και στην φωτογραφία μπορεί οι Βρετανοί τουρίστες αρχικά να τρόμαξαν,στο τέλος σίγουρα το απόλαυσαν και αυτή είναι η ουσία!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ