Σάββατο, 18/01/2020

Ξεκινάει Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στο ΤΕΙ στην Πρέβεζα με δύο κατευθύνσεις

Σπουδαία επιτυχία για την περιοχή μας η ενίσχυση του Τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής  του ΤΕΙ Ηπείρου στην Πρέβεζα με Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα, δύο κατευθύνσεων και 3 εξαμήνων, που θα ξεκινήσει άμεσα από τον Οκτώβρη του 2015.  Συγκεκριμένα, επετεύχθη ο στόχος και ξεκινά το μεταπτυχιακό πρόγραμμα, σύμφωνα με το ΦΕΚ 840 Β/14-05-2015, με τον τίτλο «Λογιστική Χρηματοοικονομική και Διοικητική Επιστήμη», με δύο ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες γνωστικές κατευθύνσεις «Λογιστική, Ελεγκτική και Χρηματοοικονομική» και «Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών». Στο Μεταπτυχιακό θα φοιτήσουν 60 φοιτητές.

Στράτος Ιωάννου: «Οι προσπάθειες για την ενίσχυση του ΤΕΙ στην  Πρέβεζα έφεραν αποτέλεσμα»

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου εξέφρασε τη μεγάλη ικανοποίησή του που οι επίμονες προσπάθειες απέδωσαν καρπούς και ξεκινάει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα. «Η έναρξη του μεταπτυχιακού προγράμματος φέτος τον Οκτώβριο αποτελεί την υλοποίηση ενός οράματος με πολλαπλά οφέλη για την περιοχή. Καταρχήν θωρακίζει και ενισχύει το ΤΕΙ στην Πρέβεζα, ενισχύει την ακαδημαϊκή του υπόσταση και αναβαθμίζει το επίπεδο των σπουδών. Επίσης θα προσελκύσει νέους σπουδαστές, γεγονός που έχει θετικές επιπτώσεις και στην τοπική κοινωνία και οικονομία. 
Θα ήθελα να συγχαρώ την Διοίκηση του ΤΕΙ Ηπείρου και του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Πρέβεζας, το διδακτικό προσωπικό, τους φοιτητές και όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτού του φιλόδοξου οράματος.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την μεταφορά της Έδρας της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας στην Πρέβεζα.»  

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ