Ορθοπεταλιές στην Πρέβεζα για τον Γιώργο Αμυρά!!!

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΜΥΡΑ ΣΕ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΕΒΕΖΑ
Στο πλαίσιο των εορτασμών της Ημέρας της Ευρώπης θα επισκεφθεί την  Ήπειρο ο Γιώργος Αμυράς, Βουλευτής Β΄ Αθηνών με το Ποτάμι.

Ημέρα της Ευρώπης, ΙΩΑΝΝΙΝΑ, 9 ΜΑΪΟΥ 2015
Το Σάββατο 9 Μαίου, Ημέρα της Ευρώπης, ο κ. Αμυράς θα βρίσκεται στα Γιάννενα, συζητώντας με τοπικούς φορείς και ενεργούς πολίτες και εξηγώντας τις θέσεις του Ποταμιού για την Ευρώπη και τη συμμετοχή στους Ευρωπαϊκούς θεσμούς.
Το Ποτάμι υποστηρίζει την ισότιμη συμμετοχή της χώρας μας στο μοναδικό πείραμα συνένωσης δημοκρατικών χωρών που είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση. Και γνωρίζουμε ότι η ισότιμη συμμετοχή και η αξιοπρέπεια μας ως μέλος αυτού του προνομιούχου γκρουπ χωρών, υπηρετείται πρώτιστα με την εξυγίανση των θεσμών μας, με οργάνωση, εξωστρέφεια και αυτοπεποίθηση, και όχι με πυροτεχνήματα και πόλεμο εντυπώσεων.

Συμμετοχή στην 8η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία, ΠΡΕΒΕΖΑ, 10 ΜΑΪΟΥ 2015
Την Κυριακή 10 Μαΐου ο κ. Αμυράς θα επισκεφθεί την Πρέβεζα. Γνωστός λάτρης του ποδηλάτου κι ένας από τους πρωτεργάτες του ποδηλατικού κινήματος, ο κ. Αμυράς θα συμμετάσχει στην ποδηλατοπορεία της Κυριακής, η οποία διεξάγεται στο πλαίσιο της 8ης Πανελλαδικής Ποδηλατοπορείας (παράλληλη διοργάνωση σε 30 τουλάχιστον πόλεις). Η αφετηρία είναι στην πλατεία Ανδρούτσου και η εκκίνηση στις 11.00 το πρωί. Το φετινό σύνθημα της πανελλαδικής ποδηλατοπορείας είναι «Βάλτε το ποδήλατο σε όλα τα σχολεία και ποδηλατόδρομους σε κάθε συνοικία».
Στην Πρέβεζα όπως και σε όλη την Ελλάδα, η προώθηση της χρήσης του ποδηλάτου μπορεί να αποτελέσει μια φθηνή και πρακτική λύση αποσυμφόρησης του κυκλοφοριακού, με πολύ μεγάλα οφέλη για την υγεία μας, το περιβάλλον, και την αισθητική των πόλεων μας. Ειδικά στην Πρέβεζα, με τις πανέμορφες διαδρομές και τις ελάχιστες ανηφόρες, η προώθηση του ποδήλατου μπορεί να αλλάξει την όψη της πόλης, να μειώσει το θόρυβο και τη ρύπανση, να μας απαλλάξει από την αντιαισθητική παρουσία αυτοκινήτων στους πεζόδρομους και να διευκολύνει τις μετακινήσεις μας, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην πόλη.

Ανοιχτή Συζήτηση και Συνέντευξη με τοπικά ΜΜΕ, ΠΡΕΒΕΖΑ, 10 ΜΑΪΟΥ 2015
Μετά το πέρας της ποδηλατοπορείας ο κ. Αμυράς θα συμμετάσχει σε συζήτηση – στρογγυλό τραπέζι με πολίτες, τοπικούς φορείς και εκπροσώπους ΜΜΕ. Στη συζήτηση, που θα πραγματοποιηθεί στο Boutique Hotel Dioni στις 12.30 το μεσημέρι, θα λάβουν μέρος εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Πρέβεζας και του Συλλόγου ΑΜΕΑ ‘Ελπίδα’. Θα συζητηθούν θέματα αναπτυξιακής πολιτικής, τουριστικής προβολής, κοινωνικής πολιτικής και κοινωνικών δράσεων.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: Η Κυβέρνηση έχει την απόλυτη ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στη Μόρια

09/09/2020, 12:06 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμφισβητεί την αύξηση των ΜΕΘ ο Παύλος Πολάκης

09/09/2020, 11:03 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Αντώνης Μπεζάς νέος Πρόεδρος της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου

27/05/2020, 4:27 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη Είδηση: 18 νέα κρούσματα του κορωνοϊού

12/03/2020, 6:13 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Κω!

11/03/2020, 11:56 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Όγδοο κρούσμα στην Ελλάδα.

04/03/2020, 11:13 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόεδρος της Δημοκρατίας με 261 ψήφους η Αικ. Σακελλαροπούλου

22/01/2020, 11:30 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Μπάρκας: « Στρατηγική επιλογή της ΝΔ η απαξίωση της ΔΕΗ και του κοινωνικού της χαρακτήρα »

02/09/2019, 2:27 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites