ΠΡΕΒΕΖΑ: Αν όχι σε μένα το οφείλω σε αυτόν και σε εσάς!

Τον τελευταίο καιρό γίνεστε μάρτυρες ενός ανηλεή πολέμου ύβρεων και λάσπης που ένα συγκεκριμένο blog, εξαπολύει με μένος εναντίον του συζύγου μου, πατέρα του παιδιού μου και επί 20 και πλέον έτη δημοσιογράφου Σπύρου Πλέουρα. Το συγκεκριμένο blog και ο διαχειριστής του, ως αυτόκλητος δικαστής πριν ολοκληρωθεί η γνωστή σε όλους σας δικαστική διαμάχη του συζύγου μου  με τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Χρήστο Μπαϊλη σπεύδει, χωρίς να έχει τέτοιο δικαίωμα να τον καταδικάσει αποκαλώντας τον συκοφάντη, λασπολόγο, αποδίδοντας του και  άλλου είδους συκοφαντικούς και δυσφημιστικούς χαρακτηρισμούς!Βέβαια γνωρίζεται ότι αυτό δεν είναι τωρινό φαινόμενο. Πριν φέρω στο κόσμο το παιδί μου εγώ ήμουν εκείνη που παρότρυνα τον σύζυγό μου να μην ασχολείται με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα καθώς έχουμε καλύτερα πράγματα να ασχοληθούμε! Ωστόσο από την στιγμή που ήρθε στο κόσμο αυτό το παιδί έδωσα όρκο πως δεν πρόκειται να επιτρέψω σε κανέναν να προσβάλει με οποιονδήποτε τρόπο την οικογένεια μου!Παρασυρόμενη από αυτό έκανα ένα λάθος το οποίο δεν ταιριάζει ούτε στην αισθητική της ιστοσελίδας μου, ούτε στο ήθος μου. Μπήκα λοιπόν στην διαδικασία να απαντήσω  στον διαχειριστή του συγκεκριμένου blog δημοσιεύοντας τις εκκρεμείς δικαστικές του υποθέσεις, ελπίζοντας πως ίσως η ΑΛΗΘΕΙΑ τον κάνει να λογικευτεί και να σταματήσει να επιτίθεται στην οικογένεια μου. Πρέπει να σας ξεκαθαρίσω ότι τα όσα δημοσιεύθηκαν από την ιστοσελίδα μου είναι πέρα για πέρα ΑΛΗΘΗ και πολύ εύκολα μπορείτε και εσείς να τα διασταυρώσετε. Το λάθος μου ήταν ότι παρασυρόμενη από την ψυχική βία που ασκεί ο συγκεκριμένος blogger – Δημοσιολόγος – πρώην εκδότης Εφημερίδας στην οικογένεια μου, έπεσα άθελα μου στο ίδιο επίπεδο. Και εδώ οφείλω μια μεγάλη συγνώμη πάνω από στον γιο μου αλλά και σε όλους εσάς που τιμάτε το mypreveza.gr καθημερινά με τις επισκέψεις σας. Για αυτό και μόνο το λόγο λοιπόν τα συγκεκριμένα αληθή  δημοσιεύματα θα κατέβουν. Αποφάσισα λοιπόν ότι ο σωστός δρόμος για να σταματήσει αυτός ο πόλεμος είναι ο δρόμος της δικαιοσύνης τον οποίο και ακολουθήσαμε σήμερα. Ήδη έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας στον οποίον απευθυνθήκαμε και μας κατηύθυνε για τις σωστές νομικές διαδικασίες τις οποίες πρέπει να ακολουθήσουμε για να δώσουμε ένα τέλος στον βρώμικο πόλεμο τον οποίο δεχόμαστε εδώ και καιρό σαν οικογένεια. Βήμα – Βήμα, σκαλοπάτι – σκαλοπάτι θα έρθει η ηθική δικαίωση.Και αυτό το οφείλουμε πάνω από όλα στον γιο μας, αλλά και σε όλους όσους ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει εξαπολύσει το μένος του.
Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και σας υπόσχομαι ότι δεν θα σας απογοητεύω ξανά!
Σολδάτου Ανδριάνα          


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

Uncategorized

Συναυλία από τμήματα Μουσικής του Δήμου Πάργας

28/06/2023, 5:59 μμ

Uncategorized

Υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας ο Αντώνης Μπέζας

11/06/2023, 11:11 μμ

Uncategorized

Online Dating Safety and How to Recognize Red Flags

14/02/2023, 11:02 μμ

Uncategorized

«Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής» του Μολιέρου στην Πρέβεζα

21/06/2022, 12:02 μμ

Uncategorized

Η Πάργα απο ψηλά (Αφήγηση)

11/06/2022, 2:56 μμ

Uncategorized

“Πρωταθλητές” στην ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές του Δήμου Ζηρού

03/06/2022, 10:37 πμ

Uncategorized

ΑντιΝΑΤΟϊκή διαδήλωση σε Πρέβεζα και Άκτιο – Έκαψαν σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ – Έγραψαν συνθήματα έξω από τη ΝΑΤΟική βάση στο Άκτιο

18/04/2022, 9:33 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites