ΠΡΕΒΕΖΑ: Γκολ ενάντια στον ΣΧΟΛΙΚΟ και ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ

Γκολ ενάντια στον ΣΧΟΛΙΚΟ και ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ (Bullying & workplace Bullying) έβαλαν σε φιλική αναμέτρηση στον Άγ. Γεώργιο η τοπική ομάδα Αγίου Γεωργίου και μεικτή ομάδα με σπουδαστές από την Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, υπαλλήλους από τους Δήμους Αγ. Δημητρίου Αττικής & Αρταίων και παλαιμάχους της Αναγέννησης Άρτας.
Ν. Καλαντζής: «Για την αντιμετώπιση κάθε περίπτωσης εκφοβισμού η κοινωνία πρέπει να είναι ενεργή και αυτό είναι το βασικότερο μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε σήμερα». 

 Η εν λόγω φιλική συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα (Σάββατο 30 Μαΐου) στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου, στο κλείσιμο της σχολικής χρονιάς και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, οι προπονητές, οι διαιτητές, οι εκπρόσωποι του Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής, του Δήμου Αρταίων, της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων και φυσικά του Δήμο Ζηρού και της Τοπική Κοινότητα Αγίου Γεωργίου, διατράνωσαν την αντίθεσή τους στον ΣΧΟΛΙΚΟ και ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ (Bullying & workplace Bullying).

 Ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα και τίμησε τον σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων Χρήστο Δήμου σε δήλωσή του, μεταξύ άλλων, σημείωσε: «Σήμερα ήρθαμε όλοι εδώ στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου για να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια σε κάθε μορφή εκφοβισμού είτε αφορά στους χώρους εργασίας είτε στα Σχολεία. Για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση κάθε περίπτωσης εκφοβισμού η κοινωνία θα πρέπει να είναι ενεργή και αυτό είναι το βασικότερο μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε σήμερα.

 Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετείχαν στην άρτια οργάνωση και διεξαγωγή της σημερινής αναμέτρησης. Την ομάδα του Αγίου Γεωργίου, την τοπική κοινότητα, τους σπουδαστές της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, τους παλαιμάχους της Αναγέννησης Άρτας, τους υπαλλήλους των Δήμου Αγίου Δημητρίου και Αρταίων, την δήμαρχο Αγίου Δημητρίου Αττικής κα Ανδρούτσου Μαρία, την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας κα Καντζέλη Ελένη, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δασόπουλο Νικόλαο, τον πρόεδρο του συλλόγου υπαλλήλων Δήμου Αγίου Δημητρίου και συμπατριώτη μας, κ. Ευθυμίου Χριστόδουλο, τον πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης Αγίου Δήμου Αγίου Δημητρίου κ. Θεόδωρο Σταματάκη και όλα τα μέλη της αποστολής του Δήμου Αγίου Δημητρίου που επέλεξαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος να επισκεφθούν τον Δήμο μας και τον Άγιο Γεώργιο, για να στείλουμε από κοινού μήνυμα εναντίωσης στο bullying και τον εργασιακό εκφοβισμό».

Τον Δήμαρχο Ζηρού τίμησε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αγίου Δημητρίου κα Καντζέλη Ελένη, η οποία του πρόσφερε κι ένα λεύκωμα του Δήμου Αγίου Δημητρίου. Ο πρόεδρος του συλλόγου υπαλλήλων Δήμου Αγίου Δημητρίου κ. Ευθυμίου Χριστόδουλος, ο οποίος μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης αναφέρθηκε στη σημασία και το μήνυμα του αγώνα, τίμησε τον πρόεδρο του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμου Αρταίων κ. Νικολάου Νικόλαο και τον προπονητή της ομάδας του Αγίου Γεωργίου κ. Χρήστο Ρίζο. Τιμήθηκαν επίσης οι διαιτητές της φιλικής συνάντησης, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αγίου Γεωργίου κ. Ρίζος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης Αγίου Δήμου Αγίου Δημητρίου κ. Θεόδωρος Σταματάκης, και ο γραμματέας του ίδιου συλλόγου, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Άρτας, Λάιος.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο εν λόγω φιλικός αγώνας, ο οποίος διεξήχθη υπό την αιγίδα του Δήμου Ζηρού και τη συνεργασία της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Γεωργίου, έληξε ισόπαλος με σκορ 2-2.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας του Δήμου Αγίου Γεωργίου ξεναγήθηκαν στις πηγές, στους μύλους και στα άλλα αξιοθέατα της Κοινότητας του Αγίου Δημητρίου.

Ψυχή της διοργάνωσης ήταν ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας και προπονητής της ομάδας του Αγίου Γεωργίου κ. Χρήστος Ρίζος.

Τον φιλικό αγώνα εκτός του Δημάρχου Ζηρού κ. Νικόλαου Καλαντζή και την αντιπροσωπεία του Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής, παρακολούθησαν οι αντιδήμαρχοι Δήμου Ζηρού κ.κ. Βασίλης Παπαβασιλείου και Αχιλλέας Ρίζος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κες Ξώνα Γεωργία, Γάλλιου Μαρία, Καραπάνου Αναστασία, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ζάβαλης Βασίλειος και αρκετός κόσμος.Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Με το “δεξί” στην Α2 ο Φιλαθλητικός – Νίκησε στην πρεμιέρα τον ΑΣ Αργώ Βόλου

24/10/2020, 11:19 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναβλήθηκε ο κυριακάτικος αγώνας του ΠΑΣ Πρέβεζα με τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας

23/10/2020, 11:42 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Επιτυχίες για το Πρεβεζάνικο τένις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πάτρα

22/10/2020, 4:49 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νικηφόρο ξεκίνημα για τον ΠΑΣ Πρέβεζα

19/10/2020, 10:36 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Δύο μεγάλες νίκες σε πολύ δυνατά φιλικά για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας

19/10/2020, 10:26 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Tο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας

16/10/2020, 6:02 μμ


ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ