ΑΚΤΙΟ-ΑΜΒΡΑΚΙΑ:” Το σημαντικό αυτό έργο θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί”

Συνάντηση των εργαζομένων του δρόμου Ακτιο Αμβρακία με τον Αν.Υπ.Υποδομών.
Διαβεβαιώσεις για την επανεκκίνηση των εργασιών.

Την διαβεβαίωση ότι μέσα  στον Μάιο θα δρομολογηθούν λύσεις για το θέμα του  δρόμου Ακτιο Αμβρακία οι εργασίες του οποιου έχουν σταματήσει  το τελευταίο δίμηνο έδωσε ο αν.υπ. Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης σε συνάντηση που είχε με  αντιπροσωπεία του Σωματείου  των εργαζομένων  με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιώργο Πάντη.
Η συνάντηση  ορίστηκε μετά από αλλεπάλληλα διαβήματα του δ.σ του σωματείου   ενώ καθοριστική  χαρακτηρίζει ο  κ.Πάντης την συμβολή του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ  Δημήτρη Κωσταντόπουλο  ο οποίος και  παραβρέθηκε στο γραφείο του κ.Σπίρτζη μαζί με τον βουλευτή Πρέβεζας  του ΣΥΡΙΖΑ Κωσταντίνο Μπάρκα( ενώ πρόσκληση είχε επιδοθεί σε όλους τους βουλευτές της περιοχής).
O αν. υπ. Υποδομών  ενημερώθηκε  για όλες τις παραμέτρους που αφορούν την πορεία και τα προβλήματα του μεγάλου αυτού έργου  επισημαίνοντας ότι το Υπουργειο θα αποστείλει “τελεσίγραφο” στην κοινοπραξίαγια την συνέχιση των εργασιών  αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και να κηρυχθεί έκπτωτη .
Σύμφωνα με τον κ.Σπίρτζη  η υπαιτιότητα για τις εξελιξεις ανήκει στην κοινοπραξία ενώ το Υπουργείο δεν  οφείλει χρήματα προς αυτή.
Σε ότιαφορά τα χρήματα  τριών μηνών που οφείλονται προς τους 220 περίπου εργαζομένων ο κ.Σπίρτζης ανέφερε ότι είναι προτεραιότητα η πληρωμή τους και προς αυτη την κατεύθυνση θα δοθούν οι όποιες χρηματοδοτήσεις υπογραφούν το επόμενο διάστημα.
” Το σημαντικό αυτό έργο θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί” ανέφερε ο αν . ΥΠουργός Υποδομών υπογραμμίζοντας ότι γίνεται επεξεργασία εναλλακτικου σχεδίου σε περίπτωση που  κηρυχθεί έκπτωτη η εταιρία.
Ο πρόεδρος του Σωματείου ΓΙώργος Πάντης  έθεσε επιτακτικά το θέμα των  15 απολύσεων που έγιναν και των 20 ακόμη που σχεδίαζε να  πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα η εταιρία  τονίζοντας ότι οι αντιδράσεις θα είναι δυναμικές και υπηρξε συμφωνία  στο να θωρακιστούν οι θέσεις εργασίας.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Ενός κακού, μύρια έπονται; ίσως και όχι!

21/03/2020, 4:14 μμ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΥΓΕΙΑ

Όχι φόβος, μόνο προσοχή…

20/03/2020, 10:37 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη Είδηση: 18 νέα κρούσματα του κορωνοϊού

12/03/2020, 6:13 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Κω!

11/03/2020, 11:56 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Όγδοο κρούσμα στην Ελλάδα.

04/03/2020, 11:13 πμ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ομόφωνο ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου

12/03/2018, 1:14 μμ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενημερώνει για τους 58 επιπλέον κλάδους που υποχρεούνται να εγκαταστήσουν POS»

12/03/2018, 12:02 μμ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιπλέον 850 αεροπλάνα θα προσγειωθούν στο αεροδρόμιο του Ακτίου το 2018

06/02/2018, 11:58 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites