Θα επαναλειτουργήσει το Ολοήμερο Νηπιαγωγείου Θεσπρωτικού

     
       Την  δέσμευσή του  για την επαναλειτουργία του ολοήμερου Νηπιαγωγείου στο Θεσπρωτικό Πρέβεζας,  εξέφρασε ο Αντιδήμαρχος  της Δημοτικής  Ενότητας Θεσπρωτικού του Δήμου Ζηρού κ. Ζήκος Ρεμπής.
      Όπως ανακοινώθηκε στην συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα  11-05-2015 στις 7 το απόγευμα, στο Δημοτικό Κατάστημα της Δ.Ε. Θεσπρωτικού,την οποία  προγραμμάτισαν οι ενδιαφερόμενοι γονείς,  παιδιών που φοιτούν στον παιδικό σταθμό του Θεσπρωτικού, η Δημοτική Αρχή θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες –δαπάνες στο άμεσο χρονικό διάστημα.  
  Παρόντες στην συνάντηση από πλευράς Δήμου,ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ.Δημήτριος Μήτσου, ο  δημοτικός σύμβουλος κ.Δημήτριος Πάντος  και η Τοπική Σύμβουλος κα Φεβρωνία Δήμου.
    Τις κατευθύνσεις για την λειτουργία του ολοήμερου  έδωσε ο  ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Πρέβεζας κ. Δημήτριος Ηλιόπουλος ο οποίος   ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμα  των γονέων.Στη συνάντηση τονίσθηκε η ανάγκη της επαναλειτουργίας  του ολοήμερου Νηπιαγωγείου στο Θεσπρωτικό  το οποίο  προσεχώς θα καλύψει  τις ανάγκες και της ευρύτερης περιοχής της Δ.Ε Θεσπρωτικού και Κρανέας.
    Παρούσα και  η νηπιαγωγός του 2ου Νηπιαγωγείου Θεσπρωτικού κα Παρασκευή Μελιανίτη η οποία επισήμανε  τις απαραίτητες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο κτίριο για να καταστεί λειτουργικό  για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των παιδιών με ασφάλεια.
 Ο Δήμαρχος  Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων (απουσίαζε στην Αθήνα) δεν μπόρεσε να παραστεί. Σε τηλεφωνική επικοινωνία όμως που είχε με τους γονείς εκδήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του   στην επαναλειτουργία του ολοήμερου Νηπιαγωγείου δηλώνοντας ότι  θα σταθεί αρωγός  με όλα τα μέσα οικονομικά και υπηρεσιακά (πολεοδομία του Δήμου) έτσι ώστε να είναι όλα  έτοιμα  στην έναρξη της σχολικής χρονιάς.        

                                                      ΟΙ   ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ  ΓΟΝΕΙΣ


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Ενός κακού, μύρια έπονται; ίσως και όχι!

21/03/2020, 4:14 μμ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΥΓΕΙΑ

Όχι φόβος, μόνο προσοχή…

20/03/2020, 10:37 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη Είδηση: 18 νέα κρούσματα του κορωνοϊού

12/03/2020, 6:13 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Κω!

11/03/2020, 11:56 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Όγδοο κρούσμα στην Ελλάδα.

04/03/2020, 11:13 πμ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ομόφωνο ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου

12/03/2018, 1:14 μμ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενημερώνει για τους 58 επιπλέον κλάδους που υποχρεούνται να εγκαταστήσουν POS»

12/03/2018, 12:02 μμ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιπλέον 850 αεροπλάνα θα προσγειωθούν στο αεροδρόμιο του Ακτίου το 2018

06/02/2018, 11:58 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites