Τετάρτη, 23/09/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Δήμαρχος ανακοίνωσε την επιστροφή των Σχολικών Φυλάκων και των Δημοτικών Αστυνομικών στο Δήμο

Με την ένδειξη «εξαιρετικά επείγον»  το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης απέστειλε στους Δήμους της Χώρας, έγγραφο με το οποίο, ζητείται από τους Δημάρχους να εκδώσουν άμεσα πράξη κατάταξης των σχολικών φυλάκων και να τη στείλουν μέχρι τις 5 Ιουνίου, μαζί με τα στοιχεία των υπαλλήλων, στην Διεύθυνση Προσωπικού Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Υπουργείου.Ο Δήμαρχος Πρέβεζας ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα 25 Μαΐου 2015 κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου την επιστροφή στο Δήμο Πρέβεζας των Σχολικών Φυλάκων και των Δημοτικών Αστυνομικών. Η απόφαση αυτή χαιρετίστηκε από όλες τις παρατάξεις πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Ο κ. Μπαΐλης έκανε ιδιαίτερη μνεία στην Δημοτική αστυνομία λέγοντας  μεταξύ άλλων :» Είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου μας και θα συμβάλει ουσιαστικά στην βελτίωση της καθημερινότητας των Δημοτών. Οι Δημοτικοί αστυνομικοί ήταν 13 από τους οποίους υπέβαλαν αίτηση οι 8. Στον Δήμο έχουν επιστρέψει από τις 11 Μαΐου και σήμερα είναι παρατηρητές έως ότου βγει η Διαπιστωτική Πράξη.»

Με την σειρά του ο κ. Κλάπας χαιρέτησε το γεγονός τονίζοντας όμως πως ο αριθμός των 8 Δημοτικών Αστυνομικών είναι εξαιρετικά μικρός για να καλύψει της ανάγκες της περιοχής μας, ζητώντας να γίνει μια συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για να αποφασιστεί πως θα δοθεί ουσιαστική λύση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ