Παρασκευή, 18/09/2020

Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Πρέβεζας-Αυτό είναι το νέο Δ.Σ

Ικανοποιητική χαρακτηρίστηκε η συμμετοχή στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Πρέβεζας την προηγούμενη εβδομάδα. Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα του Επιμελητηρίου και σύμφωνα με τα στοιχεία φέτος ψήφισαν 86 μέλη σε σχέση με τα 49 που ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές. Αρκετοί ήταν οι καταστηματάρχες που προέρχονταν από την κεντρική αγορά της Πρέβεζας, κάτι που δείχνει πως ο Σύλλογος Ιστορικού Κέντρου φθίνει…
Στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου υπήρχε ένα ψηφοδέλτιο, αυτό της Αγωνιστικής Συνεργασίας Εμπόρων και εκλέχτηκαν οι εξής:
Γιάννης Αντύπας
Τάσος Κοντομίχης,
Αποστόλης Γουρνάρης
Μάκης Ηλίας
Ανδρέας Καραμάνης
Λίτσα Μανίκη
Γεωργία Μπάλλα
Δώρα Μπέκα
Παρασκευή Μπίτσιου
Όπως ανέφερε ο κ. Κοντομίχης σε δηλώσεις του στην Τ.Φ. εκλέχτηκαν και τέσσερις αντιπρόσωποι για την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Βορειοδυτικής Ελλάδος και Νήσων. «Ήταν πολύ καλή η συμμετοχή με βάση τα δεδομένα και την κατάσταση που υπάρχει. Εμείς ως Αγωνιστική Συνεργασία κρίνουμε ότι η αυξημένη συμμετοχή αποτελεί μία επιβράβευση στη στάση που κρατήσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα. Θεωρούμε ιδιαίτερα θετικό το γεγονός ότι οι συνάδελφοι μέσα από την Κεντρική Αγορά –πέρα από αυτούς που έστησαν το έκτρωμα του Συλλόγου Ιστορικού Κέντρου – υπάρχει αντίδραση στις πρακτικές που ακολουθούν. Έχουμε καινούρια άτομα που δραστηριοποιούνται στο Σύλλογο όπως η συνάδελφος  Δώρα Μπέκα, κάτι που δείχνει ότι φωνή μας ακούγεται και υπάρχει ανανέωση».
topikifoni.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ