Πανελλήνια συνάντηση Βέσπας 2015 στην Πρέβεζα

Καλοκαίρι 2014 πραγματοποιήθηκε η 1η Έκθεση Κλασικής Βέσπας στην Πρέβεζα στην οποία συμμετείχαν φίλοι της Βέσπας από τη Δυτική Ελλάδα. Η διοργάνωση στέφθηκε από επιτυχία χάρη σε πολίτες της Πρέβεζας που προσέφεραν ανιδιοτελώς τα πάντα και οι οποίοι είναι υπεύθυνοι ώστε η έκθεση αυτή να χαρακτηριστεί από το Club Vespa Ελλάδος ως μία μίνι πανελλήνια συνάντηση βέσπας, μπαίνοντας έτσι η πόλη στο στόχαστρο για κάτι μεγαλύτερο. Έτσι λοιπόν το Club Βέσπας Κοζάνης που επιλέχθηκε να έχει την 29η Πανελλήνια συνάντηση βέσπας, αποφάσισε να μεταφέρει την Πανελλήνια Καλοκαιρινή συνάντηση από την Κοζάνη σε άλλη περιοχή.
Υποψήφιες τελικές πόλεις προτίμησης ήταν η Χαλκιδική και η Πρέβεζα.
Τον Απρίλιο τελικά αποφασίστηκε ότι η 29η Πανελλήνια συνάντηση βέσπας θα λάβει χώρα στην όμορφη ΠΡΕΒΕΖΑ.
Έτσι λοιπόν αξίζει να αναφέρουμε αυτούς που έβαλαν πλάτη στην διοργάνωση 1ης έκθεσης βέσπας στην Πρέβεζα ώστε μετά από  λίγους μήνες η πόλη να επιλεχθεί να φιλοξενήσει την Πανελλήνια συνάντηση.
Αυτοί είναι, ξεκινώντας από την Αφίσα: Η φωτογραφία τραβήχτηκε στην οδό Μπιζανίου στην Πρέβεζα από τον Γιάννη Βουρβουλακα σε συνεργασία με τον Θεόφιλο Καζαντζίδη, μέλη της Λέσχης Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας.
Η Βέσπα είναι μια Sprint του 1964 και ανήκει στον Γιώργο Βερύκιο. Συντροφιά με τη Βέσπα η Ελένη Μίχα. Την επιμέλεια της αφίσας είχε ο Σπύρος Βαγγελάκης.
Η εκτύπωση έγινε από τον Γιώργο Ντόντορο στο Τυπογραφείο του Πάνου Τσόκα. Επιμέλεια Συντονισμού και Διαφήμισης η Πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ Σοφία Κατσή.
Γιώργος Κυπριωτέλης, Αποστόλης Σόφης και Φώτης Αυδίκος στην ευγενική χορηγία του φωτισμού.
Ανδρέας Παπαμιχαήλ στην παροχή υπολογιστή.
Γιάννης Νικολαϊδης στην παροχή προτζέκτορα – Νίκος Κωλέτσης το πανί προβολής.
Βασίλης Τζίμας κ. Κυριάκος Κράχτης στα ηχητικά. – Το αυτοκίνητο του Δημήτρη Μαυροκεφαλου στη διάθεση των αναγκών της εκδήλωσης.
Κώστας Κωστούλης το υλικό παγοποίησης των αναψυκτικών. Ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Θωμά στην παροχή ρούχων για τις ανάγκες της φωτογράφησης. Οι αδερφοί Βαρσάμη πάντα πιστοί στο καθήκον τους. Ο Νίκος Τζάρας στον προγραμματισμό παροχής ρεύματος. Ο Δημήτρης Ρούσσος στην επιμέλεια καθαρισμού του χώρου εκδήλωσης.
Art Caffe και L’ Angolino στην παροχή του χώρου τους για τις WIFI ιντερνετικές ανάγκες της εκδήλωσης. Τον Εμπορικό  Σύλλογο Ιστορικού Κέντρου Πρέβεζας.
Το Καφέ Νικόπολης και την παραχώρηση ιδιωτικού του υλικού.
Τον Σάκη Κωστη για την επιμέλεια της μουσικής.
Τον Αντρέα Απέργη για τη δημιουργία του φιλμ «Η Ιστορία της Βέσπας». Τον Θεοδόσιο Σπαη για την ευγενική του προσφορά. Μέσα και έξω από τα σκηνικά ο πολλά χρόνια Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΠΡΕΒΕΖΑ» Κώστας Λογοθέτης.
Τον Γιάννη Αναγνωστάκη κ Νικόλαο Σουιδα για την παραχώρηση ιδιωτικών φωτογραφιών. Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την διάδοση της εκδήλωσης σε όλη την Ελλάδα. Το χορευτικό τμήμα της Μαριέττας Γκούμα. Τους μουσικούς, τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΠΡΕΒΕΖΑ» για την παραχώρηση στάντ. Τον Ποντιακό κ΄ Μικρασιατικό Σύλλογο Πρέβεζας, τους κατόχους των βεσπών Πρέβεζας που χωρίς δισταγμό δέχτηκαν την πρόσκληση. Το Πρωτοδικείο Πρέβεζας για την παραχώρηση του χώρου εκδήλωσης. Τον Διοικητή και Υποδιοικητή των Σχολών Εμπορικπύ Ναυτικού. Τους χορηγούς.
Όλες εκείνες τις νοικοκυρές που με τα εδέσματά τους τόνισαν την Πρεβεζάνικη φιλοξενία. Τον Ποδηλάτη του Κόσμου Γρηγόρη Βερροιωτη και το Συνεργείο του που μετέδιδε σε ραδιοϊντερνετική λήψη Πανευρωπαϊκά  το γεγονός και κατά την 3μηνη περιοδεία του στη Γερμανία αναφέρθηκε και  παρουσίασε αποσπάσματα – βίντεο της πόλης της Πρέβεζας σε Αμβούργο – Ντίσελντοφ – Στουτγκάρδη – Μόναχο και Βερολίνο.
Έτσι όλοι εμείς και εσείς δείχνουμε ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε καταστάσεις τέτοιες που να επαναπροσδιορίσουν την Πολιτιστική Ταυτότητά μας και να προάγουν τις αξίες εκείνες της Αλληλεγγύης – Φιλίας – Εθελοντισμού και Αγάπης.
Αξίες και χαρακτηριστικά χαρίσματα τόσο αναγκαία των τωρινών εποχών
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ

TAGS:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites