Κυριακή, 05/07/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πολύχρωμη και έντονη σήμερα η Πλατεία Ανδρούτσου-1η Γιορτή Λουλουδιών 2015!(100 photos)

Παρά το ανεξήγητο μένος ορισμένων, η 1η Γιορτή Λουλουδιών πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και με μικρούς και μεγάλους να το απολαμβάνουν κυριολεκτικά!
  

 Την γιορτή χαιρέτησαν η πρόεδρος του δημοτικού λιμενικού ταμείου Πρέβεζας κ. Παρθενία Καζάκου και η επιστημονικά υπεύθυνης  του Ξενώνα – Εστίας Ψυχαργώς Βάσω Μπόρου  .

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας ενσωμάτωσε και φιλανθρωπική πρωτοβουλία στήριξης στον Ξενώνα- Εστία Ψυχαργώς και τον βράβευσε για την κοινωνική του προσφορά και το σημαντικό έργο που επιτελεί.

 Το Δ. ΙΕΚ Πρέβεζας, με τα τμήματα αισθητικής τέχνης (μακιγιάζ) και κομμωτικής τέχνης, με τη συμμετοχή και την καθοδήγηση των  εκπαιδευτών έδωσανχρώμα και δημιουργία στη γιορτή των λουλουδιών, βάφοντας τους μικρούς φίλους και τις μικρές φίλες.  Τα προϊόντα μακιγιάζ ήταν χορηγία του καταστήματος  Gio Patistas Prestige Rouge Parfumeries της Νάντης Γαλανοπούλου!

 Τα παιδιά του Καραμάνειου Νηπιαγωγείου Πρέβεζας φύτεψαν  λουλούδια και έφτιαξαν χειροτεχνίες.

 Την σκυτάλη πήραν οι μαθήτριες του 2ου Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας που υπό τις οδηγίες της γυμνάστριας Ιουλίας Λύρου χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.

 Ελεύθερη χορογραφία, χορογραφία με Στεφάνια –χαρταετούς,ομαδικό πρόγραμμα 5 στεφάνια και πρόγραμμα ομαδικής αισθητικής γυμναστικής από τον ΑΓΣ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ της Βάσως Ζαντραβέλη.

 Δύο χορευτικά Ζούμπα, street dance και σύγχρονος χορός από το Fitness studio και υπεύθυνη την Αγαθή Λαμπρακούλη.

 Από τα τμήματα μπαλέτου του Gym center και υπεύθυνη την Ελισάβετ ΜπασιούληBella (Latin ρυθμός) Βαλς (κλασικό),χορευτικό hip-hophip-hop και σύγχρονος χορός  9.30μμ.

Δύο χορευτικά από την Ακαδημία Χορού Pa Bailar και υπεύθυνη την Φαίη Σουίδα.    
Κατά την διάρκεια της γιορτής στην Πλατεία Ανδρούτσου υπήρχαν  stand με γαστρονομικές απολαύσεις του Εργαστηρίου μπουγάτσας Donald, αλλά και stand με ενημερωτικό υλικό του Ξενώνα- Εστία Ψυχαργώς.
Η εξόρμηση στη φύση, στους αγρούς για συγκέντρωση λουλουδιών και πλέξιμο στεφανιών, όπως και το ψάξιμο σε ντουλάπες, αλλά και σε καταστήματα για αγορές λουλουδάτων πουκαμίσων, θα συνεχιστεί από τους φίλους και τις φίλες του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, αφού το Σάββατο 2 Μάη, οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με το Flowe party στο Μητρόπολις Καφέ στην παραλία της Πρέβεζας, με τις πόρτες να ανοίγουν στις

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ