Π.Σ ΠΡΕΒΕΖΑ: Δεν σταματούν πουθενά-Έτοιμοι να μας ξανα χαρίσουν μεγάλες στιγμές!

Ο ΠΣ Πρέβεζα μετά τη νίκη του επί του Πανλευκάδιου κατάφερε να κάμψει την αντίσταση και του Τηλυκράτη Λευκάδας και να πάρει την πρόκριση για τον τελικό των playoffs όπου την Κυριακή (19/4) θα αντιμετωπίσει στο Καναλάκι τον ΠΑΣ Αχέρων.
Σίγουρα, το γεγονός ότι ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου  είναι αυτός που θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας στο παιχνίδι, είναι ένα μειονέκτημα για τον ΠΣ Πρέβεζα, που, ωστόσο, όπως απέδειξε και στα πρόσφατα ματς στην Λευκάδα απέναντι στον Πανλευκάδιο και Τηλυκράτη, ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες. Άλλωστε, οι «κιτρινόμαυροι» το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι να καταφέρουν να πάρουν τη νίκη στο Καναλάκι και να διεκδικήσουν την άνοδο στη Γ΄ Εθνική μέσα από τους αγώνες μπαράζ.
Ο ΠΣ Πρέβεζας στην πρώτη του ευκαιρία στον αγώνα, στο 6ο λεπτό μετά από πάσα του Κούτσικου ο Παληογιάννης με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα του Σκιαδά γράφοντας το 0-1.
Στο 23΄ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι στην ανατροπή του Βρεττού, ο Νίκος Ρούσος έδειξε συνέχεια στο ματς θεωρώντας ότι ο επιθετικός του Τηλυκράτη έκανε θέατρο, χωρίς να του δείξει την κίτρινη κάρτα.
Στο 25΄ σκοράρει ο Σπύρος Καταγής αλλά το γκολ ακυρώνεται γιατί καταλογίζεται οφσάιντ. Στο 34΄ μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον ΠΣ Πρέβεζας να κάνει δυο τα τέρματα του, όταν μετά από σέντρα του Χαϊδάκη πετάχτηκε ο αμαρκάριστος Παληογιάννης πραγματοποιώντας μια καρφωτή κεφάλια που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Σκιαδάς.
Στο 37΄ σουτ του Βρεττού άουτ. Στο 57΄ κεφαλια του Λούζι Π. εδιωξε σε κορνερ ο Κώτσης. Στο 73΄ αποβολή του Σπύρου Καταγή με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 75΄ σουτ του Παληογιάννη από καλή θέση άουτ.
Στο 88΄ κι ενώ όλη η ομάδα του Τηλυκράτη είχε βγει μπροστά να ισοφαρίσει, σε μια ξαφνική αντεπίθεση ο Χαϊδάκης βρήκε τον Παληογιάννη ο οποίος  με πλασέ σημείωσε το 0-2 κλειδώνοντας την νίκη για την ομάδα του.
Διαιτητής: Νίκος Ρούσος
Βοηθοί: Ποντίκης-Σφονδύλη
Τηλυκράτης Λευκάδας (Πάνος Πολίτης): Σκιαδάς, Βρεττός, Γεωργάκης (70΄Κούρτης), Λούζι Π., Λούζι Ο., Καταγής Σ., Περιστέρης, Κτενάς, Μακρυγιάννης, Καταγής Γ. (55΄Γαζής), Καλογερής.
ΠΣ Πρέβεζας (Βαγγέλης Γκαρτζονίκας): Κώτσης, Νίκου Ν., Τουλκερίδης (78΄λ.τρ.Νίκου Ι.), Μπάτσος, Χαϊδάκης, Δήμας Θ., Παληογιάννης (90΄+Πάσχος), Κούτσικος (80΄Σκαμνέλος), Δημουλιάς, Δήμας Χ., Γιοβάνης.
sportsnow.gr


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites