Δευτέρα, 16/12/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ-ΑΙΣΧΟΣ: «Απαγορεύονται τα καροτσάκια στην εκκλησία»

Μην βιαστείτε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα. Δεν είναι κάποια επίσημη ανακοίνωση της Μητρόπολης ούτε το γράφουμε εμείς … Δυστυχώς, άγιες μέρες που είναι γίναμε μάρτυρες στο περιστατικό σήμερα εντός του Ιερού Ναού της Παναγίας των Ξένων. Συγκεκριμένα ένα ζευγάρι με το μωρό τους ήθελε να μπει εντός του Ναού για να προσκυνήσει και να παρακολουθήσει την τελετή της Αποκαθήλωσης όταν ένας εκ των νεωκόρων τους είπε με αυστηρό ύφος:» Που πάτε κύριοι, απαγορεύονται τα καρότσια μέσα στην εκκλησία, η εκκλησία είναι για τον κόσμο». Το ζευγάρι προς στιγμήν τα έχασε ωστόσο ο κόσμος που ήταν μέσα στην εκκλησία αντέδρασε φωνάζοντας «Γιατί το παιδάκι δεν είναι Χριστιανός;», «Εμ, βέβαια αυτό δεν αγοράζει κεράκι …»
Και γενάτε το ερώτημα αν το καροτσάκι δεν είχε μωρό, αλλά ήταν άλλο καροτσάκι που είχε άνθρωπο με κινητικά προβλήματα θα είχε την ίδια αντίδραση ο Νεωκόρος; Γιατί εν είχε την ίδια, το θέμα είναι μείζον και θα πρέπει να πάρει θέση η Ιερά Μητρόπολη.
Καλούμε λοιπόν την Μητρόπολη να δώσει απαντήσεις για το περιστατικό γιατί θα πρέπει να ξέρουμε ποιοι επιτρέπεται και ποιοι απαγορεύεται να έχουν πρόσβαση στους Ιερούς Ναούς …

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ