ΠΡΕΒΕΖΑ: Μας δικαίωσε η Πρόεδρος !!!

Πλήθος αντιδράσεων προκάλεσε η απόφαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου για την απομάκρυνση των ψαράδων από την Παραλία της πόλης. Μετά από αυτό η Πρόεδρος του ταμείου κ. Καζάκου σε δηλώσεις της στην τοπική εφημερίδα Τοπική Φωνή φάνηκε να μην έχει καταλάβει γιατί προκλήθηκαν όλες αυτές τις αντιδράσεις δηλώνοντας τα εξής : «Δεν διώχνουμε τους ψαράδες, αλλά αποφασίσαμε για την θερινή περίοδο, δηλαδή από τον Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβριο να μεταφερθούν σε άλλο  σημείο από το ύψος του μικρού πάρκινγκ (απέναντι από το fast food Elvis) μέχρι το Τουριστικό Περίπτερο. Τοποθετήσαμε pillars (παροχές ρεύματος και νερού) στο λιμάνι που κοστίζουν πανάκριβα, δυστυχώς οι αλιείς δεν συμπεριφέρονται όπως πρέπει, κρεμούν διάφορα αντικείμενα πάνω στις εγκαταστάσεις όπως μπουφάν κ.α. δημιουργώντας έτσι μια άσχημη εικόνα. Τους έχω κάνει επανειλημμένως παρατηρήσεις, ούτε τους έβρισα ούτε τους χαρακτήρισα. Η απόφαση είναι για τους μήνες από Μάιο που ξεκινά η θερινή περίοδος και έρχονται τα κότερα και από τα οποία εμείς εισπράττουμε, μέχρι τον Σεπτέμβριο. Θα έρθουν κρουαζιερόπλοια ή θα έρθουν κότερα, από αυτά έχει ανάγκη η Πρέβεζα. Λέμε επειδή είναι θερινή σαιζόν, δεν μπορεί ο άλλος να ψαρεύει με το καλάμι δίπλα από το σκάφος, η απλή λογική το λέει. Τους υπόλοιπους μήνες μπορούν να ψαρεύουν»
Μετά από αυτό είπαμε να εξηγήσουμε δυο πράγματα σχετικά με την απλή λογική και την καλαισθησία στην κ. Καζάκου όπως διαβάσατε και μπορείτε να ξαναδιαβάσετε εδώ . Η κ. Καζάκου φαίνεται πως κατάλαβε και “μάζεψε” τα περι καλαισθησθίας  αφού το πρακτικό της συνεδρίασης ξαναδημοσιεύθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ με την επίμαχη έκφραση να έχει αντικατασταθεί από την παρακάτω:”… για λόγους ασφάλειας της ναυσιπλοϊας, της ασφαλούς πρόσδεσης των ιστιοπλοϊκών σκαφών και της σωστής λειτουργίας του λιμένα”


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Οι πρώτοι των πρώτων στην Πρέβεζα – Ο Μαθητής που πέτυχε την υψηλότερη βαθμολογία

29/06/2022, 4:07 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα :Απομακρύνονται πάνω από 50 εγκαταλελειμμένα οχήματα.

29/06/2022, 3:30 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στην Πρέβεζα για τρίτη φορά το “Europ’Raid 2022”

29/06/2022, 3:18 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Ψηφιακή αναβάθμιση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

29/06/2022, 2:45 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

« Σάββατο, 2 Ιουλίου στις 8.30 μμ: Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ  ΠΡΕΒΕΖΑΣ υποδέχεται τα νέα του μέλη»

29/06/2022, 2:40 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Τα δέντρα της Πρέβεζας προσφέρουν ανάσα στο καμένο Πελόπιο

29/06/2022, 2:36 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites