Τετάρτη, 11/12/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ:Παρουσιάζεται το σχέδιο αντιρύπανσης του Λιμανιού

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο  παρουσιάζει το  σχέδιο αντιρύπανσης του Λιμανιού της Πρέβεζας.

Η παρουσίαση  του σχεδίου  αντιρύπανσης του λιμανιού της Πρέβεζας θα πραγματοποιηθεί από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο την Παρασκευή  18 Απριλίου στον  πολυχώρο της Λαικής Αγοράς από  9π.μ-12.
H  εταιρία που έχει αναλάβει τον σχεδιασμό θα  παρουσιάσει ανά ενότητες  στους συμμετέχοντες  το πλάνο ενώ θα υπάρξει τόσο θεωρητική όσο και πρακτική κατάρτιση ενώ μετά το τέλος της ημερίδας θα δοθούν πιστοποιητικά στους  συμμετέχοντες.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων  πληροφορίες  για το Νομοθετικό πλαίσιο αντιμετώπισης  ρυπανσεων με έμφαση στις ρυπάνσεις από πετρελαιοειδή, την τοποθέτηση φραγμάτων, την ανάκτηση πετρελαίου , τον καθαρισμό ακτογραμμής, την διαχείριση αποβλήτων, την ασφάλεια και υγεία καθώς και τον παρουσίαση σχεδίου έκτακτης ανάγκης.
Στην  ημερίδα έχουν κληθεί να συμμετάσχουν  πέραν των υπηρεσιακών παραγόντων η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Πρέβεζας, οι επαγγελματίες και ερασιτέχνες αλιείς  και γενικότερα όλοι όσοι ασχολούνται με το λιμάνι και μπορούν να παίξουν ενεργό ρόλο σε   πιθανή αντιμετώπιση  περιστατικού ρύπανσης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ