Δευτέρα, 09/12/2019

Τα πάντα για την υγεία και την ομορφιά με …1 κλικ!!!!!

Το easypharm.gr βρίσκεται στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο. Επισκεφθείτε το για να ενημερωθείτε για προϊόντα υγείας και ομορφιάς, να γνωρίσετε ό,τι πιο νέο και να επωφεληθείτε από τις πολύ χαμηλές τιμές μας, όλα από την άνεση του σπιτιού σας!
Μεταφέροντας στο χώρο του διαδικτύου την εμπειρία πολλών χρόνων, δημιουργήθηκε ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον όπου μια πληθώρα προϊόντων σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε για να ικανοποιήσετε και τις πιο απαιτητικές σας ανάγκες.
Εγγραφείτε ως μέλη και απολαύστε την εμπειρία easypharm από την πρώτη κιόλας παραγγελία!

Οι Αξίες του easypharm.gr
Αντιμετωπίζει κάθε μας Πελάτη με σεβασμό και σοβαρότητα, επικεντρώνετε στις ανάγκες και τις επιθυμίες του, με προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα και εξειδικευμένες προτάσεις. Βασίζεται στην επιστημονική κατάρτιση και στέκεται με αξιοπιστία καθημερινά δίπλα σας, πριν αλλά και μετά από οποιαδήποτε αγορά σας!

Δίνει προτεραιότητα στη γνώμη σας, γι αυτό μη διστάζετε να επικοινωνείτε μαζί με το easypharm.gr! Μοιραστείτε τις εντυπώσεις σας και τις απορίες σας για την ιστοσελίδα αλλά και τα προϊόντα της! Επιδιώκοντας πάντα την περαιτέρω βελτίωσή και εκπαιδεύοντας διαρκώς το προσωπικό,κρατά υψηλό επίπεδο υπηρεσιών έχοντας καταξιωθεί όλα αυτά τα χρόνια.

Το φυσικό κατάστημα βρίσκεται στην Πρέβεζα, Λεωφόρος Ειρήνης 23. Το φαρμακείο ιδρύθηκε το 2010 από τον φαρμακοποιό Δημήτριο Δρόσο, απόφοιτο της Φαρμακευτικής Σχολής Αθηνών, και μέχρι και σήμερα αποτελεί την ψυχή της επιχείρησης.
Σήμερα, στελεχώνεται από ένα πολύ ικανό και εξειδικευμένο επιτελείο τόσο στο φυσικό κατάστημα όσο και στο Διαδίκτυο, έτοιμο να σας διαθέσει τις γνώσεις και τις υπηρεσίες του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ