Τα πάντα για την υγεία και την ομορφιά με …1 κλικ!!!!!

Το easypharm.gr βρίσκεται στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο. Επισκεφθείτε το για να ενημερωθείτε για προϊόντα υγείας και ομορφιάς, να γνωρίσετε ό,τι πιο νέο και να επωφεληθείτε από τις πολύ χαμηλές τιμές μας, όλα από την άνεση του σπιτιού σας!
Μεταφέροντας στο χώρο του διαδικτύου την εμπειρία πολλών χρόνων, δημιουργήθηκε ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον όπου μια πληθώρα προϊόντων σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε για να ικανοποιήσετε και τις πιο απαιτητικές σας ανάγκες.
Εγγραφείτε ως μέλη και απολαύστε την εμπειρία easypharm από την πρώτη κιόλας παραγγελία!

Οι Αξίες του easypharm.gr
Αντιμετωπίζει κάθε μας Πελάτη με σεβασμό και σοβαρότητα, επικεντρώνετε στις ανάγκες και τις επιθυμίες του, με προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα και εξειδικευμένες προτάσεις. Βασίζεται στην επιστημονική κατάρτιση και στέκεται με αξιοπιστία καθημερινά δίπλα σας, πριν αλλά και μετά από οποιαδήποτε αγορά σας!

Δίνει προτεραιότητα στη γνώμη σας, γι αυτό μη διστάζετε να επικοινωνείτε μαζί με το easypharm.gr! Μοιραστείτε τις εντυπώσεις σας και τις απορίες σας για την ιστοσελίδα αλλά και τα προϊόντα της! Επιδιώκοντας πάντα την περαιτέρω βελτίωσή και εκπαιδεύοντας διαρκώς το προσωπικό,κρατά υψηλό επίπεδο υπηρεσιών έχοντας καταξιωθεί όλα αυτά τα χρόνια.

Το φυσικό κατάστημα βρίσκεται στην Πρέβεζα, Λεωφόρος Ειρήνης 23. Το φαρμακείο ιδρύθηκε το 2010 από τον φαρμακοποιό Δημήτριο Δρόσο, απόφοιτο της Φαρμακευτικής Σχολής Αθηνών, και μέχρι και σήμερα αποτελεί την ψυχή της επιχείρησης.
Σήμερα, στελεχώνεται από ένα πολύ ικανό και εξειδικευμένο επιτελείο τόσο στο φυσικό κατάστημα όσο και στο Διαδίκτυο, έτοιμο να σας διαθέσει τις γνώσεις και τις υπηρεσίες του.

TAGS:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

Uncategorized

Συναυλία από τμήματα Μουσικής του Δήμου Πάργας

28/06/2023, 5:59 μμ

Uncategorized

Υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας ο Αντώνης Μπέζας

11/06/2023, 11:11 μμ

Uncategorized

Online Dating Safety and How to Recognize Red Flags

14/02/2023, 11:02 μμ

Uncategorized

«Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής» του Μολιέρου στην Πρέβεζα

21/06/2022, 12:02 μμ

Uncategorized

Η Πάργα απο ψηλά (Αφήγηση)

11/06/2022, 2:56 μμ

Uncategorized

“Πρωταθλητές” στην ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές του Δήμου Ζηρού

03/06/2022, 10:37 πμ

Uncategorized

ΑντιΝΑΤΟϊκή διαδήλωση σε Πρέβεζα και Άκτιο – Έκαψαν σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ – Έγραψαν συνθήματα έξω από τη ΝΑΤΟική βάση στο Άκτιο

18/04/2022, 9:33 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites