Δευτέρα, 28/09/2020

Η Πρέβεζα πρωταγωνιστεί και φέτος στο The Voice!(photos+video)

Και στο the voice 2 η Πρέβεζα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Ελένη Θεοδώρου και ο Ευάγγελος Ζούλας μπορεί να μην ζουν στην πόλη μας άλλα κατάγονται η μία από την Πρέβεζα και ο άλλος από την Πάργα. Η Ελένη Θεοδώρου είναι 23 ετών και ερμήνευσε το «Lonely boy» των «The Black keys». Σπουδάζει φιλοσοφική, παράλληλα δουλεύει σε καφετέρια, ενώ για 1,5 χρόνο έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής και έχει τραγουδήσει σε κάποιες μουσικές σκηνές.
Η Ελένη κατάφερε να ενθουσιάσει και τους τέσσερις coach. «Μ’ αρέσει το θράσος σου» είπε ο Αντώνης, ενώ η Μελίνα τόνισε ότι θέλει να ασχοληθεί με φωνές που είναι έξω από τα νερά της. Ο Μιχάλης της είπε ότι «εδώ είναι το μέρος που ανήκεις». 

Όταν ρωτήθηκε για το πόσο χρονών είναι, απάντησε και έριξε την σπόντα της για τον Μιχάλη: «Είμαι 23. Για τον Μιχάλη σίγουρα είμαι μεγάλη». Στο τέλος επέλεξε την ομάδα του Μιχάλη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «τρελαίνεται».
Ο Ευάγγελος Ζούλας είναι 40 χρονών και πήρε μέρος στις blind audition του «The Voice 2».
Είναι επαγγελματίας τραγουδιστής τα τελευταία 30 χρόνια ενώ γράφει στοίχους και μουσική. Στη Blind Audition επέλεξε να τραγουδήσει το κομμάτι «το πάτωμα» της Τάνιας Τσανακλίδου και εντυπωσίασε και τους τέσσερις coaches με τη φωνή του και το πάθος της ερμηνείας του.
«Αν δεν πάταγα το κουμπί θα ντρεπόμουν για πολύ καιρό» είπε ο Μιχάλης Κουινέλης , ενώ η Μελίνα Ασλανίδου του είπε πόσο της άρεσε ό τρόπος που ερμήνευσε το κομμάτι δίνοντας του άλλη ένταση. Ο παίκτης διάλεξε την ομάδα της Δέσποινας Βανδή.

με πληροφορίες από το zappit.gr και parganews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ