Με το ένα πόδι στην επόμενη φάση των playoff βρίσκεται ο ΚΑΟΠ

Με το ένα πόδι στην επόμενη φάση των playoff βρίσκεται η ομάδα μας μετά την επιβλητική νίκη με 40-69 επί του ΑΓΟ Φιλιππιάδας στο κλειστό γυμναστήριο Φιλιππιάδας την Κυριακή 15/3.

Οι παίχτες μας ήταν αποφασισμένοι για μια καλή εμφάνιση στο κλειστό της Φιλιππιάδας παρά τις απουσίες των τραυματιών Α. Σκαμνέλου, Χ. Σιάρκου και του Μ. Αυδίκου (χρησιμοποιήθηκε μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο).
Το παιχνίδι ωστόσο δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδας μας. Η πίεση από το πρώτο δευτερόλεπτο σε όλο το γήπεδο από τον γηπεδούχο ΑΓΟΦ αιφνιδίασε την ομάδα μας οδηγώντας την σε λάθη στο κατέβασμα της μπάλας και άστοχες επιλογές στην επίθεση. Τα πράγματα φάνηκαν να δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο όταν ο αρχηγός μας Κ. Κάρτσακλας “φορτώθηκε” γρήγορα με φάουλ στα 5 πρώτα λεπτά βγαίνοντας ουσιαστικά νωρίς εκτός παιχνιδιού.
Οι παίχτες μας όμως φάνηκαν να μην πτοούνται σε εκείνο το σημείο και υπό την προπονητική καθοδήγηση του Στάθη Παρούση, άλλαξαν γρήγορα τη ροή του αγώνα.
Με γρήγορο ρυθμό πλέον και καλή επικοινωνία, οι Τέφας, Κανιώρης και Παπαμιχαήλ  “έσπαγαν” με σχετική ευκολία την πίεση των γηπεδούχων σε όλο το γήπεδο και έφταναν σε εύκολα καλάθια χτίζοντας μια μικρή διαφορά στο 1ο δεκάλεπτο που έκλεισε με σκορ 12-17 υπέρ της ομάδας μας.
Ίδιο σκηνικό στο 2ο και 3ο δεκάλεπτο με την ομάδας μας να βελτιώνεται σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού της. Βελτιωμένη άμυνα με Κουτσοτόλη και Γκόπη να κερδίζουν πολλές μάχες στη ρακέτα και στην επίθεση ο Α.Παπαμιχαήλ να βρίσκεται σε μεγάλα κέφια, με αποτέλεσμα η διαφορά να ξεπεράσει τους 30 πόντους.
Στο 4ο δεκάλεπτο η ομάδα μας έδειξε σημάδια κόπωσης με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν 3 εύκολα καλάθια στην προσπάθεια να μειώσουν τη διαφορά. Σε εκείνο το σημείο ο coach Παρούσης επιστράτευσε τον “παροπλισμένο” Κάρτσακλα ο οποίος με 2 συνεχόμενα σουτ 3 πόντων “κλείδωσε” την μεγάλη νίκη για την ομάδα μας.

ΚΑΟΠ (Παρούσης): Κουτσοτόλης 4, Γκόπης 6, Κανιώρης 7(1), Παπαμιχαήλ 25(3), Τέφας 16, Κάρτσακλας 11(3), Κρεμμύδας, Αυδίκος.

Η ομάδα μας την προσεχή Κυριακή 22/3 και ώρα 7 μ.μ. θα φιλοξενήσει τον ΑΓΟ Φιλιππιάδας στο ΔΑΚ Πρέβεζας για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς με τους παίχτες μας να θέλουν να συνεχίσουν τις θετικές εμφανίσεις πετυχαίνοντας μία ακόμα νίκη.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites