Αποστρατεύθηκε ο Βασίλειος Κώνστας

Ως ευδοκίμως τερματίσας τη σταδιοδρομία του κρίθηκε στις κρίσεις του Πυροσβεστικού Σώματος, ο Διευθυντής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου, Βασίλειος Κώνστας. Πέρα από την αποστράτευση του μέχρι χθες Διευθυντή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου, το Πρωτοβάθμιο Ανώτατο Συμβούλιο του Πυροσβεστικού Σώματος, για τη διενέργεια των τακτικών κρίσεων έτους 2015 των Ανώτατων Αξιωματικών έκρινε ως ευδοκίμως τερματίσαντες τους Αντιστρατήγους ΠΣ Χαράλαμπο Αφάλη και Διαμαντή Κανελλόπουλο και ως ευδοκίμως τερματίσαντες τους Υποστρατήγους του Π.Σ.: Βασίλειο Κώνστα, Αθανάσιο Μαργαλιά, Βασίλειο Σαξιώνη, Δημήτριο Πιερράκο και Χρύσανθο Αθανασόπουλο. Έκρινε επίσης, ως ευδοκίμως τερματίσαντες τους Αρχιπυράρχους Π.Σ.: Παύλο Γρηγορίου, Γεώργιο Γερακάρη, Γεώργιο Δελογιάννη, Χρήστο Καλογουλίδη, Νικόλαο Στασινόπουλο, Ευθύμιο Ιωάννου καιΚωνσταντίνο Φαφούτη (ΥΓ). Στη συνέχεια το Πρωτοβάθμιο Ανώτατο Συμβούλιο του Π.Σ. έκρινε ως…
διατηρητέους τους Υποστράτηγους του Π.Σ.: Στέφανο Σπανέα, Θεοδόσιο Δημακογιάννη, Δημοσθένη Αναγνωστάκη, Βασίλειο Φλόκα και Χρήστο Παπαδόπουλο (ΥΓ). Έκρινε ακόμη, ως προαχθέντες στο βαθμό του Αντιστρατήγου ΠΣ τους Υποστρατήγους ΠΣ Ιωάννη Καρατζιά και Βασίλειο Καπέλιο, για τις θέσεις των Υπαρχηγών του Π.Σ. και κατ’ επιλογήν για τις θέσεις των Υποστρατήγων ΠΣ τους Αρχιπυράρχους του Π.Σ.: Αθανάσιο Σερεντέλλο και Νικόλαο Νικολακόπουλο.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Ενός κακού, μύρια έπονται; ίσως και όχι!

21/03/2020, 4:14 μμ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΥΓΕΙΑ

Όχι φόβος, μόνο προσοχή…

20/03/2020, 10:37 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη Είδηση: 18 νέα κρούσματα του κορωνοϊού

12/03/2020, 6:13 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Κω!

11/03/2020, 11:56 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Όγδοο κρούσμα στην Ελλάδα.

04/03/2020, 11:13 πμ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ομόφωνο ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου

12/03/2018, 1:14 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites