Τετάρτη, 30/09/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με δόξα, τιμή και μπουφάν η μαθητική παρέλαση

 Με λαμπρότητα ολοκληρώθηκαν σήμερα Τετάρτη οι εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.Από νωρίς το πρωί οι εκκλησίες της περιοχής έδωσαν τον εορταστικό τόνο χτυπώντας τις καμπάνες ενώ η φιλαρμονική μπάντα της πόλης μας παιάνιζε θούρια και εμβατήρια. Στις 11:00 το πρωί τελέσθηκε δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Χαραλάμπους.

Τον πανηγυρικό της ημέρας με θέμα «Ευαγγελισμός και Ελληνισμός» εκφώνήσε ο κ. Αναστάσιος Αναστασόπουλος, έφεδρος αξιωματικός και επίτιμος πρόεδρος της Περιηγητικής Λέσχης Πρέβεζας. Στην συνέχεια τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων της πόλης, ενώ οι μαθητές όλων των σχολείων της πόλης αψηφώντας τις χαμηλές θερμοκρασίες και τον μουντό βροχερό καιρό συμμετείχαν μαζικά στην μαθητική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στις 12 το μεσημέρι στην οδό Σπηλιάδου

 .

Χαρακτηριστικό του κρύου που επικράτησε στην περιοχή είναι το γεγονός ότι οι μαθητές του 8ου Δημοτικού σχολείου μη θέλοντας να χάσουν την παρέλαση παρέλασαν όλοι με τα μπουφάν τους!!!
Πλήρες φωτορεπορτάζ σε λίγες ώρες στο mypreveza.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ