Τετάρτη, 23/09/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Νεκρό, θαμμένο στην άμμο στην Κυανή Ακτή

Στην παραλία Κυανή Ακτή στην περιοχή του Παντοκράτορα στην Πρέβεζα η Ραφαέλα Μελαμπιανάκη εντόπισε χθες το νεκρό σκυλί που βλέπετε στις φωτογραφίες θαμμένο από την άμμο. Το τι συνέβη στο ζώο δεν το γνωρίζουμε. Ενδεχομένως να πέθανε ή να σκοτώθηκε εκεί ή να το ξέβρασαν τα κύματα.

Η κα Μελαμπιανάκη εξήγησε στο www.zoosos.gr πως το σκυλί είχε ένα σχοινί στο λαιμό του και φαινόταν χτυπημένο στη μουσούδα του καθώς εκεί είχε αίμα. Όμως χωρίς κτηνιατρική εξέταση του πτώματος του δεν μπορεί να διαπιστωθεί εάν πνίγηκε, αν χτυπήθηκε ή αν έπεσε θύμα δηλητηρίασης.

Η κα Μελαμπιανάκη, που δεν μένει μόνιμα στην Πρέβεζα, θέλησε να καλέσει την Αστυνομία αλλά οι κάτοικοι της περιοχής την απέτρεψαν λέγοντας της πως κανείς δεν νοιάζεται.

Έτσι το πτώμα του ζώου παραμένει στην ακτή και καμιά αρμόδια αρχή δεν έχει ενημερωθεί για το συμβάν. Το www.zoosos.grεπικοινώνησε με τον σύλλογο «Παρέμβαση για τα Ζώα Πρέβεζας» για να τον ενημερώσει ώστε τουλάχιστον να κινητοποιηθεί ο Δήμος Πρέβεζας και να απομακρύνει το πτώμα του σκυλιού από την παραλία.

 www.zoosos.gr 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ