ΠΡΕΒΕΖΑ: Στην τελική ευθεία η αξιοποίηση του Τουριστικού Περιπτέρου

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα της αξιοποίησης  του Τουριστικού Περιπτέρου Πρέβεζας το οποίο εδώ και καιρό παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης και απαξίωσης.  Ήδη δημοσιεύτηκε περίληψη διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση  των δύο καταστημάτων εντός του Περιπτέρου, η οποία θα διεξαχθεί στις 31 Μαρτίου στο Κατάστημα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.
Το κατώτερο όριο πρώτης προσφοράς ορίζεται σε 800 ευρώ μηνιαίως για το ένα κατάστημα και 1000 ευρώ μηνιαίως δεύτερο κατάστημα.
Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε 4 χρόνια, από την υπογραφή του μισθωτηρίου συμβoλαίoυ.
Να επισημάνουμε πως η αξιοποίηση του Τουριστικού Περιπτέρου, αποτελεί πάγιο αίτημα των Δημοτών της Πρέβεζας οι οποίοι ζητούν να ξαναζωντανέψει αλλά από ανθρώπους που να εμπνέουν εμπιστοσύνη ώστε να το λειτουργήσουν σωστά και έτσι να αποφευχθούν… ‘αμαρτίες’ του παρελθόντος.
Το Τουριστικό περίπτερο με μια επιτυχημένη ενοικίαση θα μπορέσει να βγει από την χρόνια απαξίωση που το οδήγησαν κάποιες «άτυχες» ενοικιάσεις και να αποτελέσει ξανά ένα ζωντανό κύτταρο για την πόλη της Πρέβεζας.
Η Δημοτική Περιουσία πρέπει να αξιοποιηθεί ώστε αφενός ο Δήμος να σταματήσει να στερείται πόρων για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του, αφετέρου να στηρίξει την τοπική κοινωνία, το τοπικό εμπόριο και την τοπική επιχειρηματικότητα γενικότερα.
Άρης Τσελίκος για την εφημερίδα Τοπική Φωνή
topikifoni.gr

Ετικέτες:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στο  Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας ο ετήσιος έλεγχος γνώσης κολύμβησης των σπουδαστών/τριών της ΑΕΝ Ηπείρου 

12/06/2021, 6:32 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Ήπειρος : Εξετάσεις για απόκτηση ειδικής άδειας οδήγησης οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων

12/06/2021, 6:25 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Περιφέρεια Ηπείρου : Σε εξέλιξη η διαδικασία πληρωμών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19

12/06/2021, 6:16 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Ήπειρος : Αναδόχους νέων έργων ανέδειξε η Οικονομική Επιτροπή

12/06/2021, 6:12 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Κορωνοϊός : 15 νέα κρούσματα στην Ήπειρο – Αναλυτικά η κατανομή

12/06/2021, 6:02 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Γιώργος Στύλιος: Ένα καλό νέο για την Άρτα. Περισσότερα από 1,5 εκ. € εγκρίθηκαν επιπλέον για τη βελτίωση της παράκαμψης Αθαμανίου και τον Οδικό άξονα Αθαμανίου – Θεοδωριάνων.

12/06/2021, 5:55 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites