Κυριακή, 27/09/2020

Νέος Πρόεδρος στην Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος

Την Τετάρτη  11 Μαρτίου 2015, συγκλήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος για την συμπλήρωση της θέσης του Προέδρου, μετά την παραίτηση του Γιώργου Οικονόμου.

Μετά από μυστική ψηφοφορία, Πρόεδρος εκλέχθηκε ο μοναδικός υποψήφιος Γιώργος Δόσης. Στην θέση Γενικού Γραμματέα που  κατείχε μέχρι σήμερα ο νέος Πρόεδρος, εκλέχθηκε η μοναδική υποψήφια Ελευθερία Σιαμέτη και στη θέση Ειδικού Γραμματέα εκλέχθηκε ο  Διονύσης Τσούτσης. Στις υπόλοιπες θέσεις του Προεδρείου, παραμένουν οι μέχρι σήμερα εκλεγμένοι.

Ο νέος Πρόεδρος Γιώργος Δόσης, συνταξιούχος εφοριακός, γεννήθηκε στο Πάπιγκο Ζαγορίου και είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η νέα Γενική Γραμματέας Ελευθερία Σιαμέτη, συνταξιούχα διοικητική υπάλληλος του Υπουργείου Υγείας, γεννήθηκε στον Αμμότοπο Άρτας και ο νέος Ειδικός Γραμματέας Διονύσης Τσούτσης, συνταξιούχος της Ο.Α. γεννήθηκε στην Κρυοπηγή Πρέβεζας.

Μετά την εκλογή τους και οι 3 δήλωσαν, ότι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο στην κορυφαία αποδημική οργάνωση των Ηπειρωτών, θα συνεχίσουν την άριστη συνεργασία που έχει κατακτηθεί στο Δ.Σ. της ΠΣΕ και θα αγωνιστούν να υλοποπιηθεί ο προγραμματισμός δράσης μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του υπάρχοντος Δ.Σ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ