ΠΡΕΒΕΖΑ: Αλέκο,Στράτο,Χρήστο …Καταλάβατε τι έγινε χθες στην Ήπειρο;

Φαντάζεστε η Πάτρα αντί για το μεγαλύτερο καρναβάλι της χώρας να είχε καμιά 15αριά μικρά καρναβάλια σε κάθε συνοικία; Ο τοπικισμός και εγωισμός τόσο των υπόλοιπων δήμων του Νομού Πρέβεζας, όσο και των υπόλοιπων νομών της Ηπείρου να διοργανώνει μικρά Καρναβάλια, στερεί από την Ήπειρο κάτι πολύ μεγάλο! Κάτι που ήδη δηλαδή είναι μεγάλο, αλλά με την εμμονή του κάθε χωριό και καρναβάλι το εμποδίζει να γίνει πολύ μεγάλύτερο … Ο Δήμος Πρέβεζας σε όλο αυτό βοηθάει μόνο στα διαδικαστικά και ούτε …και μάλιστα μπορούμε να πούμε ότι στηρίζει πολύ περισσότερο το Λουριώτικο Καρναβάλι (και καλά κάνει).Για την περιφέρεια δεν μπορούμε να πούμε δίνει το κάτι τις της αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό! Αλλά δεν μπορούμε να πούμε στις τοπικές κοινωνίες να μην διοργανώσουν τις δικές τους εκδηλώσεις … Προς θεού!Απλά φανταστείτε τι θα γίνονταν χθες στην Πρέβεζα αν όλα αυτά τα μικρά τοπικά καρναβάλια ενώνονταν για μια βραδιά στην πρωτεύουσα της Ηπειρώτικης Αποκριάς την πόλη μας… και κάτι τελευταίο για τον Περιφερειάρχη μας… ο οποίος ούτε μια χρονιά δεν έχει κάνει την τιμή να έρθει να δει το Καρναβαλικό Κομιτάτο!Αυτό που έγινε χθες στην Πρέβεζα θα πρέπει να τον κάνει να συνειδητοποιήσει ότι Ήπειρος δεν είναι μόνο τα Γιάννενα και ότι αυτό που έγινε χθες στην Πρέβεζα εκτός από οικονομικά θα πρέπει να το στηρίξει και επικοινωνιακά πλέον… Είναι Περιφερειάρχης όλης της Ηπείρου!

*Για να μην παρεξηγηθώ … Για κανένα λόγω δεν προτείνω να καταργηθούν τα τοπικά καρναβάλια …Ίσα ίσα! Αυτό που προτείνω απλώς είναι για ένα βράδυ, να γίνει όλη η Ήπειρος Πρέβεζα! 
Μακάρι λοιπόν οι 2 χιλιάδες καρναβαλιστές του χρόνου να γίνουν 3 χιλιάδες και του παραχρόνου 5 χιλιάδες …
Σ.Α

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

40 χρόνια κήρυγμα στον ναό του αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου και «Αν ο σπόρος δεν πεθάνει …» (του Νίκου Δ. Καράμπελα)

24/11/2022, 9:16 πμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Αυτοδιοίκηση : Σκέψεις και προβληματισμοί (του Αντιστράτηγου ε.α Σιόρεντα Δημητρίου)

17/11/2022, 10:08 πμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Είναι εν ισχύ ο Πολεμικός Σταυρός που εδόθη στην Πρέβεζα; (του Θεόδωρου Δράκου)

25/10/2022, 11:57 πμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Η επανεμφάνιση του Σπύρου Κυριάκη και ο κίνδυνος μιας νέας πιθανής ήττας

12/10/2022, 4:14 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Αποχή από το κάπνισμα με την βοήθεια του ηλεκτρονικού τσιγάρου

10/10/2022, 4:03 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Η προτομή ενός πολύ σπουδαίου Πρεβεζάνου κοσμεί … το Λαύριο

06/10/2022, 4:25 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites