Εκπαίδευση σε ερείπια μετά από σεισμό για την ΛΕΚ Πρέβεζας

Εκπαίδευση σε ερείπια μετά από σεισμό για την ΛΕΚ Πρέβεζας από την Κινητή Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών της Πολεμικής Αεροπορίας.

Εκπαίδευση σε ερείπια μετά από σεισμό, τρόπους κινήσεων σε αυτά, μεθόδους διείσδυσης , απεγκλωβισμό ανθρώπων μέσα στα χαλάσματα περιελάμβανε το σχολείο εκπαίδευσης για δύο στελέχη της ΕΔΟΠΑ της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα Η εκπαίδευση περιελάμβανε χρήση οπτικοακουστικών μηχανημάτων και εργαλείων για εντοπισμό εγκλωβισμένων, χρήση διασωστικών εργαλείων και χρήση φορείων υπό πραγματικές συνθήκες κατεδαφισμένων κτιρίων, πρώτες βοήθειες μέσα στα ερείπια, εκπαίδευση και εξοικείωση με τους διασωστικούς σκύλους Κ9. Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις εκπαίδευσης της Κινητής Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών ( Κ.ΟΜ.Α.Κ) της Πολεμικής Αεροπορίας. Το Δ.Σ. της ΛΕΚ Ν. Πρέβεζας εκφράζει τις ευχαριστίες του στο Διοικητή και το προσωπικό της μονάδας. Επίσης ολόθερμες ευχαριστίες στον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο της ΕΔΟΚ για την βοήθεια τους στην πραγματοποίηση της εκπαίδευσης.
Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Ειδικό Σχολείο Πρέβεζας επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος

03/12/2021, 4:28 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με ηλεκτροκίνητα γκολφ καρτ η προσβασιμότητα ατόμων με αναπηρία στην Αρχαία Νικόπολη

03/12/2021, 4:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η “Ανάπτυξη Τώρα” δεσμεύεται για την εκπόνηση ενός ολιστικού σχέδιο δράσης για τα άτομα με αναπηρία

03/12/2021, 3:58 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Σέ κλίμα Ιδιαίτερης συγκίνησης και συναισθηματικής φόρτισης η χειροτονία του Κωνσταντίνου Παγκράτη

03/12/2021, 11:23 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Κώστας Μπάρκας: Ακατανόητη κωλυσιεργία του Υπουργείου Παιδείας, που υποχρεώνει γονείς να πληρώνουν τα βιβλία των Παιδιών τους στα σχολεία του Νομού Πρέβεζας

03/12/2021, 11:05 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το πρώτο τους τραγούδι κυκλοφόρησαν οι Μπαμ τρελελέ

02/12/2021, 3:47 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites