ΠΡΕΒΕΖΑ:Όχι στο αίτημα των καταστηματαρχών για διέλευση οχημάτων από την παραλία

Ομόφωνα όχι είπε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Πρέβεζας στο αίτημα των καταστηματαρχών για διέλευση οχημάτων από την παραλία.
Την ομόφωνη αντίθεσή της στο αίτημα του Συλλόγου Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Πρέβεζας για ελεύθερη διέλευση ( και όχι την στάθμευση) των οχημάτων από τον πεζόδρομο της παραλίας τους μήνες Νοέμβριο, Δεκέμβριο, Ιανουαριο και Φεβρουάριο τις καθημερινές και μετά τις 5 το απόγευμα εξέφρασε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πρέβεζας κατά την χθεσινή της συνεδρίαση. Το θέμα εισηγήθηκε ο πρόεδρος του Συλλόγου Σπύρος Κόκκαλης ο οποίος πλαισιωμένος από συναδέλφους τους εξέφρασε την άποψη ότι η ελεύθερη κυκλοφορία των οχημάτων το συγκεκριμένο διάστημα θα συμβάλλει στην αύξηση της κίνησης των καταστημάτων τα οποία αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. «Το ίδιο γίνεται και σε άλλες γειτονικές παραλιακές πόλεις όπως η Λευκάδα» ανέφερε, ο κ.Κόκκαλης διευκρινίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση αντιπαράθεσης παρά μόνο θέμα επιβίωσης των επαγγελματιών. Παρόντες στην συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής – με πρόεδρο την αντιδήμαρχο τεχνικών έργων Στέλλα Βαρτελάτου- ήταν εκπρόσωποι φορέων οι οποίοι εξέφρασαν την κατηγορηματική αντίθεσή τους σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο «νομιμοποίησης» της διέλευσης οχημάτων από τον πεζόδρομο της παραλίας. Χαρακτηριστικά ο κ. Ντάλλας πρόεδρος της Περιβαλλοντικής Εταιρίας Πρέβεζας ζήτησε εντατικοποίηση της αστυνόμευσης. Την αυστηρή διατήρηση του χαρακτήρα του πεζόδρομου ζήτησαν οι κύριοι Λογοθέτης και Μουρεζίνης, εκ μέρους του Συλλόγου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος ενώ τη δική της άποψη, αρνητική πάντα προς πιθανο άνοιγμα του πεζόδρομου για τα αυτοκίνητα κατέθεσε η κάτοικος του Κέντρου Ξανθούλα Κατσή. Οι εκπρόσωποι φορέων έθεσαν επίσης σειρά θεμάτων τα οποία και δεσμεύτηκε ότι θα μελετήσει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής αξιοποιώντας και τον θεσμό της διαβούλευσης.
Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites