ΠΡΕΒΕΖΑ: Μεταβολές των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο προσκήνιο

Τις μεταβολές των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Πρέβεζας για το νέο έτος θα κληθούν να συζητήσουν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου στην σημερινή συνεδρίαση. Σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει πρόταση για την ίδρυση της Γ’ τάξης Λυκείου στο Μουσικό σχολείο και θα ζητηθεί η αναβάθμιση του 2ου Νηπιαγωγείο από 2θέσιο σε τριθέσιο καθώς και η αναβάθμιση του 5ου δημοτικού σχολείου από 8/θέσιο σε 10/θεσιο. Την ίδια στιγμή η δημοτική Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Ζηρού εισηγήθηκε ομόφωνα να μην καμία μεταβολή στις σχολικές μονάδες του δήμου για το σχολικό έτος 2015-2016, για τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Όσον αφορά το δήμο της Πάργας το θέμα θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όπου θα κατατεθεί η πρόταση της δημοτικής επιτροπής παιδείας και όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι στην εισήγηση που θα κατατεθεί δεν θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές. Οι Διευθυντές Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης, αφού συγκεντρώσουν τις γνωμοδοτήσεις των Δημοτικών Συμβουλίων, θα πρέπει να τις διαβιβάσουν μέχρι 18 Φεβρουαρίου στο Υπουργείο Παιδείας και στην Περιφερειακή διεύθυνση εκπαίδευσης.
Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στελέχη του Πολυδύναμου Κέντρου Πρέβεζας του ΟΚΑΝΑ πραγματοποίησαν συνάντηση δικτύωσης και ενημέρωσης με τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης της πόλης

01/12/2022, 6:26 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Οι 8 περιοχές που γίνει προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος την Κυριακή

01/12/2022, 4:55 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Koινή ενημερωτική δράση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του ΑΙDS στην Πρέβεζα

01/12/2022, 4:51 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Πολιτική λύση για την απομάκρυνση του αμιάντου από τα σπίτια του Ωρωπού αναζητά ο Δήμος

01/12/2022, 4:47 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργεί η ΔΟΥ στις 15 Δεκεμβρίου

01/12/2022, 4:41 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με το νέο Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου “Πρέβεζα” συναντήθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

01/12/2022, 4:27 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites