Σάββατο, 26/09/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για την συμμετοχή στην τουριστική Εκθεση Philoxenia

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες του Δήμου Πρέβεζας για την συμμετοχή του σε κοινό περίπτερο με τους φορείς στην τουριστική  Εκθεση ΅Φιλοξένια΅της Θεσσαλονίκης.
Στο Δημαρχείο πραγματοποιήθηκαν επανειλλημένα συσκέψεις έτσι ώστε να διευκρινιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες  της ΅αποστολής΅έτσι ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Η παρουσία της Πρέβεζας  ως ΅νησί΅ανάμεσα στο γαλάζιο του  Αμβρακικού και του Ιονίου αποτελεί σημείο αναφοράς της φετεινής ΅καμπάνιας΅ ενώ οι επισκέπτες του περιπτέρου εκτός  από φυλλάδια και ενημερωτικό υλικό για την Πρέβεζα θα μπορούν να δοκιμάσουν θαλασσινούς μεζέδες,παραδοσιακές πίτες, τυριά,  γλυκά, λικέρ, τσίπουρο και κρασί τα οποία αποτελούν χαρακτηριστικά δείγματα της τοπικής κουζίνας.
Με στόχο την προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων επισκεπτών θα  πραγματοποιηθούν δύο  εκδηλώσεων  στο περίπτερο της Πρέβεζας , το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα  και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί.
Τις εκδηλώσεις θα πλαισιώσει  το χορευτικό του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Πρέβεζας  συνοδεία μουσικών παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα που θα αναδεικνύει την παράδοση και τα ιδιαίτερα ακούσματα της περιοχής.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ