Τετάρτη, 23/09/2020

Το mypreveza.gr κάνει ένα μικρό break λόγω …ΜΩΡΟΥ!

Άργησα λίγο να ανεβάσω αυτό το κείμενο, ωστόσο κάλιο αργά παρά ποτέ … όπως λέει και η γνωστή παροιμία! Σε δύο μέρες το mypreveza.gr κλείνει δύο χρόνια ζωής πιάνοντας πραγματικά οθόνη!
Και για του λόγου το αληθές …
και για να μην σας πωλούν φύκια με μεταξωτές κορδέλες ορισμένοι μπαταχτσήδες της τοπικής δημοσιογραφίας, ακόμα και με αριθμό αναρτήσεων 0 , είναι γεγονός ότι μας αγαπήσατε και για αυτό μας ψάχνεται καθημερινά!Επίσης ο συνολικός αριθμός προβολών σελίδας τα τελευταία 2 χρόνια  βάζει το mypreveza.gr δικαιωματικά στο κάδρο των τεσσάρων ιστοσελίδων της Πρέβεζας που διαβάστηκαν περισσότερο ( δεν χρειάζεται να γράψω ποιες θα σας πω μόνο ότι είναι οι πιο παλιές)! Χωρίς ύβρεις, λιβελογραφήματα και πληρωμένη κριτική, απλή, γνήσια, ειλικρινής και καθαρή ενημέρωση!
Κλείνοντας λοιπόν δυο χρόνια και παίρνοντας πολύ αγάπη από εσάς τους αναγνώστες, αλλά και καλοπροαίρετη κριτική που με βοήθησε να μάθω και να διορθώσω λάθη που όλοι οι άνθρωποι κάνουμε (δεν διεκδίκησα το αλάθητο ποτέ), ήρθε η ώρα να κάνω ένα μικρό break … Γιατί καλή η ενημέρωση, αλλά πως να το κάνουμε … είναι πολύ καλύτερο να ζω, να μεγαλώνω, να αναθρέφω και να ωριμάζω και εγώ η ίδια με ένα μωρό! Έτσι λοιπόν σας ενημερώνω ότι δεν τα παράτησα … άλλωστε δεν είχα λόγω να παρατήσω κάτι απόλυτα επιτυχημένο, απλά θα σας αφήσω για λίγο για να κάνω αυτό για το οποίο είναι ταγμένες όλες οι μανούλες του κόσμου, να μεγαλώσω το παιδί μου!Θα τα λέμε που και που μέσα από άρθρα και μετά από λίγο καιρό θα είμαι πάλι εδώ για να αναδείξουμε μαζί την δική μας Πρέβεζα! Μέχρι τότε σας αφήνω στις καλύτερες και καθαρότερες ηλεκτρονικές πένες  … της Πρέβεζας και της Ηπείρου όπως pamepreveza.gr, atpreveza.gr,tomistinenimerosi.gr και epirusgate.blogspot.gr (υποκειμενικά και χωρίς να θέλω να θίξω όσους αφήνω απέξω) !Μέχρι να ξαναμπώ και εγώ λοιπόν σε αυτό το κάδρο …
Η διαχειρίστρια του mypreveza.gr Σολδάτου Ανδριάνα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ