Παρασκευή, 18/01/2019

Το Google Glass παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο νησί της Λευκάδας!

Για άλλη μια φορά το Φοιτητικό Παράρτημα του ΙΕΕΕ του Τ.Ε.Ι Ιονίων Νήσων, καινοτομεί και πρωτοτυπεί!

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα “ Μια ματιά στο Αύριο” που συνδιοργάνωσε το T.E.I of Ionian Islands IEEE Student Branch μαζί με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι Ιονίων Νήσων και το Concumer Electronis Society – Greece Chapter.

Το κέντρο του ενδιαφέροντος κέρδισε το Google Glass, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, κάνοντας το κοινό να ανυπομονεί να το δοκιμάσει! Ο κ.Μουτής κατάφερε να καθηλώσει το κοινό με την πρωτότυπη  παρουσίαση του στο παράρτημα της Λευκάδας του Τ.Ε.Ι Ιονίων Νήσων.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουν νέες τεχνολογίες και, συγκεκριμένα “τεχνολογίες που φοριούνται”.

Ιδιαίτερη στιγμή στην ημερίδα ήταν η παρουσίαση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του IEEE από τον κ.Δραγουμάνο Σταμάτη – πρόεδρο των Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων του IEEE στην Ελλάδα.

Οι τεχνολογίες που ήταν διαθέσιμες ήταν:
Kinect: Ο παρευρισκόμενος βίωνε τη φυσική αλληλεπίδραση, ανθρώπου – υπολογιστή.
Mindset: Ένας ψηφιακός εγκεφαλογράφος, κατά τον οποίο οι παρευρισκόμενοι δοκίμασαν πόσο εύκολα μπορούν να συγκεντρωθούν σε ένα στοιχείο.

Leap – Poster: Μια φιλική προς το περιβάλλον εφαρμογή για την παρουσίαση poster ή την ανάγνωση ενός ψηφιακού βιβλίου.**

Επιπλέον, παρουσιάστηκαν projects που έχουν αναπτυχθεί από φοιτητές του τμήματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ