Πέμπτη, 24/09/2020

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πρόγραμμα ενίσχυσης- χρηματοδότησης για τον εκσυγχρονισμό Αλιευτικών σκαφών

Κάνουμε γνωστό στους αλιείς του νομού μας ότι παρατείνεται έως 28 Νοεμβρίου 2014 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ενίσχυσης χρηματοδότησης στο Μέτρο 1.3 (εκσυγχρονισμός αλιευτικών σκαφών).
 Προϋποθέσεις για την υποβολή αιτήσεων:
– Δημόσια ενίσχυση χορηγείται για εργασίες σε αλιευτικά σκάφη ηλικίας τουλάχιστον πέντε (5) ετών υπό τον όρο ότι δε θα αυξάνεται η δυνατότητα των σκαφών να αλιεύουν ,ούτε η χωρητικότητα των χώρων αποθήκευσης των αλιευμάτων.
– Ο ελάχιστος προϋπολογισμός των επενδυτικών σχεδίων κατά την υποβολή της αίτησης πρέπει να είναι ίσος ή μεγαλύτερος των τριών χιλιάδων  ( 3.000) ευρώ .
Για την  δράση 8 ( αντικατάσταση αλιευτικών εργαλείων ) δεν τίθεται ελάχιστος προϋπολογισμός.
– Η  αντικατάσταση του κινητήρα για τα σκάφη ολικού μήκους μικρότερο των 12 μέτρων  επιδοτείται με την προϋπόθεση ότι  δεν είναι εφοδιασμένα με συρόμενα αλιευτικά εργαλεία.
– Θεωρούνται επιλέξιμες δαπάνες που πραγματοποιήθηκαν από την 1-10-2012  και είναι εξοφλημένες ( όπως ορίζει η σχετική νομοθεσία) την ημερομηνία της υποβολής της αίτησης.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής  Τμήμα Αλιείας  στην Δ/νση: Λ. Ειρήνης 65 στα τηλέφωνα 26820-26983 και 26820-60952

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ